Our feedbacks

Timár Gábor

Destination: Georgia
Country: Hungary
Date: Jul, 2024

A „szokásos” nyitómondat: Zsolt ismét egy szuper programot állított össze, olyanokat láttunk, amit nélküle esélyünk sem lett volna. Egy ilyen úttól általában vagy természeti csodát vagy kultúrát vagy gasztronómiát vár az ember. Itt a „vagy” bátran kihagyható volt. Georgia (Grúzia) minden szempontból kimagasló. Persze ahhoz, hogy egy hét alatt háromhétnyi látnivaló beleférjen, kellet a World Travel Master - Zsolt áldásos tanácsadói tevékenysége. Ízelítőnek: Természeti csoda: 2700 méter magasan a Kaukázusban egy gleccser lábánál forró csokizni… Kulturális csoda - a jelentős mennyiségű 1000 évesnél régebbi templom mellett: Isten erődítménye Uplistsikhe - barlangváros i.e. 1000-ből (a világörökség része). Gasztronómiai csoda: minden étkezés - rendkívül érdekes helyeken. A grúz konyha nagyon bejött. Zsolt tanácsai nélkül talán negyedennyi különlegességére találtunk volna rá.


Zsuzsanna Puskás

Destination: French Polynesia
Country: Hungary
Date: May, 2024

Nagyon jól összeállított út volt, egy olyan úti céllal, ami meglehetősen különleges és nehezen megközelíthető. Mi hajóval jutottunk el ide. Ezt is az utazási tanácsadónk javasolta, mert maga a Csendes- Óceánt átszelő út is rendkívüli volt és jóval előnyösebb volt anyagi szempontból , mintha esetleg repülővel tettük volna meg. A 3 különálló szigetet privát turák keretében tekintettük meg utazási tanácsadónk javaslatára. Ez megint olcsóbb volt, mint a hajózási társaság által javasolt, másrészt így az eredeti programokon kívül más célpontokat is meg tudtunk tekinteni. Mindenkinek javasolni tudom, hogy vegye igénybe az utazási tanácsadást, mert pénzügyi szempontból sokat jelent, amit újabb élményekre lehet felhasználni, másrészt nagyon sok ötletet ad a látnivalók vonatkozásában az utas igényeit messzemenően figyelembe véve.


Polgár-Herner Timea

Destination: Australia
Country: Hungary
Date: May, 2024

Zsolt=Profi Sydney-Melbourne-Brisbane háromszöge egy zseniálisan összerakott útvonal, a lehető legtöbb látnivalóval, a lehető legkényelmesebb utazási módokkal és a legoptimálisabb időkihasználással. A világ túloldalára utazni nagy feladat LENNE, de aki Zsoltot választja, hátradőlhet. A WTM verhetetlen ár/érték arányos szolgáltatása mindig biztosítja számunkra, hogy utazás előtt a munkánkra, az utazás alatt pedig csak az élményekre koncentrálhassunk. Hálásan köszönjük (ismét) ezt az unikális utazást!!!


Kisvirág Bernadett

Destination: Australia
Country: Hungary
Date: Apr, 2024

Ausztrália, Francia Polinézia, Hawaii --- van még kérdés? :D Úristen, micsoda úti célok! Ha egy szóval akarnám kifejezni, akkor amerikaiasan csak "AWESOME". Mindez Jurák Zsolt segítségével Emeljük négyzetre! :) Ezernyi látnivaló van mindhárom helyen, de az biztos, hogy mi láttunk mindent, ami a toplista élén szerepel. Természetesen személyre szabottan. Zsolt általában úgy dolgozik, hogy kb 1 évvel korábban már tudja, hogy mit fog csinálni egy adott napon. Ritkán fordul elő, hogy ad-hoc találna ki valamit, viszont mindent a kedves utasért, szóval ebben is rugalmas. Erre egy példa ami Honoluluban történt: az eredeti útiterv szerint volt egy szabadnapunk a városban. Gondoltam, hogy valami hasznossal kellene eltölteni és mivel én zömében ad-hoc élem az életem, így amikor megláttam a kikötőben fölöttünk köröző helikoptereket, akkor odafordultam Zsolthoz és azt mondtam neki, hogy én a szabadnapomon elmegyek helikopterezni. Több sem kellett a mi utazási tanácsadó barátunknak, fél perc múlva már szörfözött is a neten és 30 percen belül prezentálta, hogy milyen lehetőségek vannak az én kívánságom megvalósítására. Életem egyik legemlékezetesebb élménye volt. Ezt IS köszönöm neki, a csodálatos út mellett.


Csillag Balázs

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Apr, 2024

Köszönöm , hogy ismét egy szuper és felejthetetlen élményben lehetett részünk, erre az útra édesanyám is eljött velem . Elképesztően odáig volt ő is . Mind a tanácsadástól elkezdve, a szállásokig profin ment az út. Igazi csoda út volt !


Andras Insperger

Destination: Indonesia
Country: United Kingdom
Date: Apr, 2024

Highly recommend to travel with Zsolt. He is not just knowledgeable but really care about the details and tailor made everything for your needs. We are a family of 4, spent 2 weeks in Indonesia (Bali, Java and Komodo). Zsolt helped us select the right programs, which informative but not too much, gives you memories but also relaxing, so altogether the right mix. Get the right guides where needed, even organised a cooking school where the cook personally knew him. Helped us to picked the right hotels for the family and also saved us on the rates. Net net Highly recommended and we will definitely use his services in the future.


Timárné Nótári Katalin

Destination: Australia
Country: Hungary
Date: Apr, 2024

Zsolt egy szuper programot állított össze. Ismét nem csalódtam, olyanokat láttam, amit egy utazási irodával esélyem sem lett volna. Az egyetlen Word Travel Master által ajánlott program, Canberra nem igazán tetszett. Zsolt pillanatok alatt javasolt helyette egy szuper természetközeli napot. Ízelítőnek, hogy mit láttam EGY nap alatt: A Royal National Parkon mentünk keresztül (szubtropikus esőerdő) A Symbio Wildlife Parkba a nyitás előtt egy órával mehettünk be (koala simogatás és kenguru etetés) Csoda kilátó pont Még egy csoda kilátó pont (vadon élő diamond pitonnal fűszerezve) Óceán parti ebéd Páfrány fák az őserdőben 3 szuper vízesés Borkóstoló Az összes többi nap is majdnem ilyen tartalmas volt. Szóval sok csodát láttam.


Hanusz Kriszti

Destination: Australia
Country: Hungary
Date: Apr, 2024

Next time we will go with Zsolt


Kisvirág Bernadett

Destination: New Zealand
Country: Hungary
Date: Mar, 2024

Új-Zéland eredetileg nem volt a bakancslistámon. Ahova már 20 éve vágytam, az Ausztrália Amikor elhatároztam, hogy megvalósítom az álmomat, akkor az új-zélandi hajóút egy szerencsés véletlen folytán került hozzá kiegészítésként, hogy ha már arrafelé járunk, akkor nézzük meg ezt az országot is a Celebrity legújabb osztályú (Edge) hajójával. Mondanom sem kell, hogy ez Zsolt ötlete volt. Életem legnagyobb hibája lett volna kihagyni. Csodálatos színeket, tájakat, városokat, állatokat láttunk. Minden kirándulásunk esetén Zsolt tanácsaira hallgattam - némelyiket hónapokkal előre, de volt olyan is amit ott és akkor a helyszínen. A hajó által szervezett méregdrága túrákból egyet sem kellett igénybe vennünk. Remek ár-érték arányos megoldásokat kaptunk és sokkal több dolgot láttunk, mint ahova az átlag turista eljut. Mivel ez már nem az első utam a World Travel Master segítségével, nyugodtan kijelenthetem, hogy csak a szokásos személyre szabott és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtotta.


Timár Gábor

Destination: New Zealand
Country: Hungary
Date: Mar, 2024

Ez az utazás (is) csúcskategóriás votl. Egy 16 emeletes hajóval utaztunk és 7 helyen kötöttünk ki Új Zélandban. A nyolcadik egy 3 fjordból álló élmény volt. A World Travel Master jóvoltából minden kikötéskor konkrétan csodákat láttunk. Bay of Island-ben sznorkeleztem és csodaszigeteken jártam. Aucklan-ban a Maungawha vulkánon harapni lehetett a levegőt és olyan kilátás nyílt a városra, ami legalábbis nem átlagos. A Tauranga-i Whakarewarewa kiránduláson oylan gejzírtavakat láttunk, amit eddig csak a Yellowtone parkban (!). A maori táncosokról nem is beszélve. Christchurch-ben nemcsak kiwi madarat láttunk az állatparkban, hanem gyönyörű őszi tájat séta közben. Dunedin-ből kirándultunk. A világon egyedülálló sziklagömböket láttunk, kimagasló botanikus kertet és nem utolsó sorban szabadon éló fókákat egy páratlanul szép tájban. A fjordok - soundok - szenzációsak voltak. Az időjárás is kegyes volt hozzánk. Viszonylag sokat utazom, de ez életem egyik legnagyobb élménye volt. Mindent láttam, amit egy "átlag túrista" plusz számos olyan dolgot, amiről nem is tudtam, hogy létezik! Köszönöm szépen World Travel Master, köszönöm szépen Jurák Zsolt.


Szilvia

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Mar, 2024

Egy körutazás nem csak attól lesz élménygazdag, hogy csodálatos dolgokat látsz a nagy világból, hanem attól is, hogy pontosan, apró részletekig meg van tervezve és felépítve. És aki megcsinálja neked annak a láthatatlan vigyázó kezei végig kisérnek az utazásodon és akár milyen időzónában vagy a kapcsolat percre kész és elérhető. Köszönjük Zsoltnak ezt a fantasztikus élményt és már most gondolkodunk a következő utazásunkról.


Semsei Pál

Destination: New Zealand
Country: Hungary
Date: Mar, 2024

Hajóúton voltunk nagyon jó volt a kiszállásoknál a program tökéletes , nagyon jól éreztük magunkat legközelebb is igénybe vesszük a szolgáltatását Zsoltnak 🙂


Árvay Norbert

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Mar, 2024

A várakozásinkat teljesen visszaigazolta ez a nyaralás! A Hanoi belvárosi szálloda az élet sűrűjében volt, soha nem láttunk még ennyi embert összezsúfolva ilyen kis helyen. Itt kóstoltuk először a vietnámi, sűrített tejes kávét és a tojás kávét, amit ajánlottál. Mindkettő egyből a kedvencünk lett. A kedvenc Pho levesünk is tényleg mindenhol szuper volt! Csodálatos volt a táj az északi régióban, hajózás az idős nénikkel a folyón szintén egyedülálló volt. Ezután következett az általam több évtizede várt táj, a Ha Long öböl. Az itteni luxus hajón eltöltött két nap elképesztő volt! Ezután mentünk Hoi Anba, ami a kedvencünk lett Vietnámban. Ebben biztosan nagy szerepe volt az idegenvezetőnknek Tomminak, aki még olyan kívánságunkat is teljesítette, amire nem is gondoltunk! Egy korábbi megállásunk alkalmával megtetszett egy gyöngy fülbevaló a lányomnak, de nem vettük meg ott helyben. Tommi elintézte, hogy távolról kiválasztva elkészítsék nekünk, és utánunk küldjék. Nem győztünk ezért hálásnak lenni neki. Továbbá mind a nappali, mind az éjszakai Hoi An az igazi Vietnámot adta nekünk! Köszi a tanácsot, hogy itt ne hajókázzunk a belvárosban!!! Az út végén a Saigonban töltött napok a modern Vietnámról adtak egy képet, kiegészítve a háborús idők földalatti bunkereivel, szintén megkoronázta az utazást! Az saigoni fánkozó és kávézó ajánlat szintén teli találat volt a csapatunk számára. Megismertünk az utazás által egy nagyon modern, de a tradícióit tisztelő országot a szervezésednek köszönhetően! Összefoglalva: nagyon emlékezetesre sikerült a nyaralás! Köszönet mindenért neked, és az együttműködő irodáknak is!


Eva

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Mar, 2024

A program put together with extraordinary experience. Very kind tour guide with attendants. High-class hotels, great restaurants, and not just the usual programs. I can only recommend it to anyone who likes professionalism! Thank you!


Baracsi Ferenc

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Feb, 2024

Szokás szerint tökéletes volt a tanácsadás. Köszönöm!


Péter

Destination: United Arab Emirates
Country: Hungary
Date: Feb, 2024

Zsolt tökéletesen megvalósította az igényeinket. A szolgáltatási díja bőven megtérült az általa fellelt kedvező lehetőségekkel ( pl. Repülőjegy, privát túrák..)


Dr. Farkas Klára

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Feb, 2024

Mr. Zsolt Jurák managed the trip of our dreams for the second time. on both occasions, we had the opportunity to participate in unforgettable programs available to few travelers. Thanks to his precise work during the the trip, we had nothing but great experiences and felt safe the whole time. Everything happened as we had previously discussed and he was also available during the trip if needed. So travel a https://worldtravelmaster.com/ You won't be disappointed with Mr. Zsolt Jurák, it's an excellent choice if you want an unforgettable, carefree trip.


dr. Feller Antal

Destination: Sri Lanka
Country: Hungary
Date: Jan, 2024

Kedves Zsolt! Összefoglalva az út és a helyi idegenvezető kiemelkedően jó volt! Az idegenvezető gondoskodó, óvatos volt, folyamatosan figyelt ránk és óvott bennünket. Biztonságban éreztük magunkat az első perctől az utolsóig. Amivel szembesültünk az út során - és ezek most úgy látom, arra vezethetőek vissza, hogy nem ismertük egymást még eléggé, s mi nem tudtuk definiálni, mit is keresünk (mentségünkre szóljon, hogy általában magunk szervezzük az útjainkat, s nincs tapasztalatunk ebben). Tehát: 1. Az "all-inclusive" nem a mi formánk - ez egy speciális közönséget céloz meg (finoman fogalmazva nem a világ visszafogott részét). Ez különösen az út közepén, az egyébként csodálatos helyen fekvő szállodakomplexumban volt kellemetlen. 2. Az előzetes beszélgetések során nem emeltük ki, hogy mi elsősorban a természet szépségének kedvelői vagyunk, s hobbink a fotózás - tehát olyan, kicsit elzárt, esetleg nehezen megközelíthető helyekre vágyunk, ahol egy kicsit többet, kicsit mást lehet látni. Az külön érték, ha a vezető meg tudja mutatni, hogy hova érdemes menni, a nap melyik szakában, milyen irányból süt a nap, stb... A tapasztalatainkat összegezve a továbbiakban elsősorban fotósok által szervezett utakat keresünk... Egyébként az út minden szempontból tökéletes volt. A szállodák kiváló szolgáltatást nyújtottak, az autók kényelmesek, a helyi idegenvezető-sofőr, ahogy fent jeleztem nagyon készséges volt! A Tőled kapott szolgáltatást csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Köszönünk mindent, Feller Antal és Krisztina


Kobolák Eszter

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Jan, 2024

Innentől csak is Zsoltival akarunk utazni! Mindenkinek ajánlom, fantasztikus 2,5 hetet töltöttünk el Thafödlön, majd utána Kambodzsában! Életünk hatalmas élménye volt. Folyt köv➡️😍


Schöndorfer-Csendes Szilvia

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Jan, 2024

Thaiföld rengeteg látnivalóval rendelkezik,ezt Zsolt igyekezett nekünk mind meg is mutatni,mint mindig.A helyi iroda képviselete minden nap pontosan ott volt értünk,ha bármi változtatást szerettünk volna,kézségesen teljesítették.Akadt olyan pobléma is amit Zsoltnak jeleztünk,azonnal intézkedett ő is,ahogy szokott. Egy újabb jól előkészített úton vagyunk túl,de reméljük nem az utolsón. Köszönjük szépen.


Anita

Destination: Argentina
Country: Hungary
Date: Jan, 2024

Profi utazási tanácsadás - pontos felkészítés, minden apró részletre kiterjedően, változatos programok szervezése, tökéletes hotel választás, gyors ügyintézés és tanácsadás az utazás teljes időtartama alatt. Köszönöm World Travel Master!!!


Deme Andrea

Destination: Indonesia
Country: HUNGARY
Date: Oct, 2023

Két teljes hetet sikerült Balin tölteni Zsolt segítségével. Az utazással minden a legnagyobb rendben volt, a lehető legkényelmesebb volt, egy gyors dohai átszállással kb. 17 óra volt az út oda és vissza is, melyben a Qatar légitársaság volt "segítségünkre", lenyűgöző volt a fedélzeti ellátás, csak a koffeinmentes teát hiányoltam :D Zsolt teljes listát kapott tőlünk, hogy mik az elképzeléseink, mit szeretnénk kipróbálni, megtapasztalni. Természetesen volt közte olyan, ami csak a mi fejünkben létezett :D, de hála neki, ez nagyon gyorsan tisztázódott. Hatalmas élmény volt a teljes két hét, egy ilyen kultúrát testközelből látni, megtapasztalni..., minden várakozásomat felülmúlták az élmények. Az emberek szíve, nyitottsága, világszemlélete, optimizmusa, szeretete lehengerlő volt számomra. A sofőreink lesték minden kívánságunkat, egyszerűen nem tudtunk lehetetlent kérni tőlük. Rai egy mondatát emelném ki: Bármi lehetséges ami a mai napba belefér, ő akkor boldog, ha mi ma boldogok vagyunk. Hihetetlen szeretettel, nyitottsággal és közvetlenséggel mutatta meg nekünk Balit. Megtudtam tőle, hogy van olyan gyümölcs, amit nem szabad utcai árusnál bontatlanul megvenni, akármilyen vonzó is, mert borzasztó nehéz megpucolni, és egy gyantaszerű bevonat lesz a kezünkön, ami csak olajjal távolítható el :D Nem tudtunk tőle olyat kérdezni, amire ne tudott volna válaszolni. Zsolt a legjobb quadtúrára javasolta nekünk, ahol a túravezetőnk elmondta, hogy napi 2 órát sétál a munkahelyére és haza, soha nem járt még a szülőfaluján kívül, a repülőgépeket úgy csodálják, mintha ufók lennének. Hatalmas élmény volt ez a szűk fél hónap. Nagyon hálásak vagyunk Zsoltnak és az ő tapasztalatainak, ennél nem tudtunk volna jobb, szebb élményt elképzelni sem. Bármikor a segítségünkre volt, ha bármilyen információra lett volna szükségünk, gyakorlatilag azonnal, amikor épp nem aludt, hisz Ő a Föld másik felén volt épp. Köszönjük 😍


Nagy Andrea

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Nov, 2023

Csodás utazásban volt részünk, minden a tervek és a megbeszéltek szerint zajlott. Zsolt tökéletes munkát végzett, biztosan számítunk rá a jövőben is! Köszönjük!


Rigó Tibor

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Nov, 2023

We were more than satisfied with Mr. Jurák's services. His massive knowledge about Indonesia enabled him to suggest the most relevant attractions, programmes and places to visit during our trip. All of our specific demands were considered when completing the program. The session when preparing us for trip shortly before our departure was really useful. He was non stop available when we had any type of question during the trip. It was our best ever family vacation and Mr. Jurák had a major contribution to that. Thank you very much Zsolt. Hardly can wait to have the next project with you.


dr Kovács Krisztina

Destination: Morocco
Country: Hungary
Date: Nov, 2023

Ketten voltunk a férjemmel egy 10 napos utazáson Marokkóban, amelyet Zsolt segített összeállítani. Jártunk Marrakechben, egy kiránduláson az Atlaszban, a Merzouga sivatagban, Fesben és Rabatban. Számunkra a legfontosabb a helyi szolgáltatók kiválasztása és összehangolása volt, mert azt nem tudtuk volna mi lebonyolítani. A Viator által szerződtetett helyi szolgáltatók/ utazási irodák abszolút profik voltak, mindenki jött pontosan és szervezetten, ráadásul nagyon kedvesek is voltak. Megérte az előzetes feljészülés, minden remekül sikerült.


Á. Norbert

Destination: Indonézia
Country: Hungary
Date: Sep, 2023

Egyszerűen elképesztő volt ez a nyaralás! A bemelegítés két szuper szállodával Balin (egyik a dzsungelben!), továbbá a fantasztikus tájakkal, nagy élmény volt! De ekkor még nem tudtuk, hogy mi vár ránk Komodón!? Nagyon hálásak vagyunk neked, hogy ajánlottad a hajós kirándulást! A szigetek, az érintetlen természet, a rájákkal úszás, a komodói sárkány követése, szinte üldözése, majd a túra végén egy olyan szigeten kötöttünk ki, ahonnan senki nem akart eljönni, mivel olyan volt, mintha egy akváriumba ugrottunk volna bele, és a halak között sznorkeleztünk! Az idegenvezetőnk, Don Bosco is egy igen kedves, nagyon a csapatra hangolt guide volt! Azóta is örömmel gondolunk vissza rá! És ekkor még nem volt vége az élményeknek! Az utolsó 2 éjszakai szállásunktól, Nusa Duán, mindenkinek leesett az álla! Már kicsit fáradt volt előtte a csapatunk, és inkább menetek volna már haza. De miután becsekkoltunk, mindenki maradt volna még 1 hetet! Sajnos Szingapúrba rosszkor mentünk, mert a Forma 1 miatt a leglátványosabb részekre el sem juthattunk, de azért ízelítőt kaptunk erről a csodálatos helyről is. Biztosan vissza szeretnénk térni ide! Összefoglalva: nagyon emlékezetesre sikerült a nyaralás! Köszönet mindenért neked, és az együttműködő irodákkal is!


Horváth Benjámin

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2023

Zsolti egy nagyon kommunikatív és segítőkész ember. Remek képessége van ahhoz, hogy felmérje az ügyfelek igényeit és mérhetetlen tapasztalata van ahhoz, hogy ennek megfelelően állítsa össze az utazás minden apró részletét. Legyen szó szállásokról, látnivalókról, vagy akár éttermekről. Ő számomra a legnagyobb tapasztalattal rendelkező utazási tanácsadó, akivel valaha találkoztam. Neki köszönhetően eljuthattam olyan pontjaira Balinak, amelyeknek még a létezéséről sem tudtam, ugyanis ezt nem találod meg a google-ben Bali keresőszóval. Bali legszebb partjait és legjobb éttermeit látogattuk meg. A szállások abszolút a mi igényeinkhez voltak igazítva, nem igazán tudtam volna jobbat elképzelni számunkra. Egy életreszóló emlék marad és végtelenül hálás vagyok neki ezért! Csak ajánlani tudom!


Gy

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2023

Fantastic place with fantastic programs! Greatly organized trip even if every minute was scheduled - in order to see and experience as much as possible - we enjoyed every moment!


Gabor

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2023

We had a fantastic and awesome honeymoon! Travel master provided a fantastic program, super well organized and personalized - therefore the holiday was smooth and everything was for our comfort. Köszönjük Zsolt, fantasztikus volt az út és minden a terveknek megfelelően alakult - köszönjük ezt az örök emléket :)


V Bogi

Destination: Bali
Country: Hungary
Date: Sep, 2023

Az utazás fantasztikus volt. Nekünk minden flottul ment a repüléssel, átszállással kapcsolatban is. A szállodáink szépek, tiszták voltak. A személyzet nagyon kedves. Egyszer volt csak egy early breakfast benézésünk, hiába kértük, hogy legyen kész előbb, még a rendelést is leadtuk előző este, nem sikerült időben elkészülni vele (ez amúgy a Jungle Camping volt). Elégedettek voltunk Angga (az első sofőrünk) munkájával is, igaz, a második napi majdnem egy órás késése valóban sok volt. Azt csak később értettük meg, hogy Niki miért mondta, hogy nem ad elég infót. Miután megkaptuk Rai-t, már leesett, hogy mennyi mindent lehet mesélni vezetés közben. Ő fantasztikus képeket és videókat csinált rólunk, ezért külön köszönet. Benéztünk pár dugót, úgyhogy 1-2 helyen módosítottuk a programot. A retreat alatti programok szintén szuperek voltak, bár szerintem volt olyan nap, amikor túl sok volt beletuszkolva. Mirah rengeteget mesélt és minden kérdésre készségesen válaszolt. Nusa Penida valóban egy nagyon sokak által látogatott sziget, ott kicsit zavaró volt a tömeg, illetve a kissrác kocsija nem épp a legtisztábban érkezett, de a képek nagyon szépek lettek, és vele is tudtunk módosítani a programon, így maradt egy kis időnk pihenni a parton. Ami nekem nagy tanulság, hogy kell 1-2 olyan napot beiktatni, amikor kicsit pihenünk, mert a végére már nagyon elfáradtam. Persze az is igaz, hogy 2 hét elég rövid idő, szóval ezt azért sikerült durván kimaxolnunk. Összességében csodás volt, tele fantasztikus élménnyel! :) Köszönöm szépen a lehetőséget! :)


Monika

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2023

Balin voltunk 2023.október elején. Zsolt miután megbeszéltük, hogy milyen programokra szeretnénk menni mi az ami érdekel minket - személyre szóló programot állított össze nekünk. Figyelembe véve az egyéb programjainkat is. :) Tökéletesen kimaxolva az időnket, lehetőségeinket! Hálás köszönetem! Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki utazni szeretne! 🙏🩷


Milán

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2023

Jurák Zsolt rendkíüli tanácsokkal látott el minket Bali utazásunk alkalmával. Már a megérkezésünk előtt is sok információt kaptunk Tőle, de ha az utazás alatt volt elakadásunk, akkor is azonnal segített. Nagyon megkönnyítette a nyaralásunkat ez a segítség nyújtás részéről. Nem kérdés, hogy legközelebb is igénybe vesszük a szolgáltatását. Köszönjük Zsolt!


Palkovics Beáta

Destination: Indonesia
Country: Slovakia
Date: Sep, 2023

Kedves Zsolt! Hálásan köszönöm, hogy az Indonéziába való beutázás előtt alaposan felkészítettél szinte mindenre is. Olyan hasznos tippekkel, tanácsokkal láttál el, hogy mire ajánlatos figyelni egy-egy túra alkalmával, pl. milyen lábbelit vigyek magammal, váltás ruha mikor legyen nálam, hol érdemes pénzt váltani…. és még sorolhatnám. Ezen információk nélkül így visszatekintve sokkal nehezítettebb lett volna a körutazás. Köszönöm 🙏🏼😇 Palkovics Beáta


Kalapos Krisztina

Destination: Cambodia
Country: Hungary
Date: Aug, 2023

Minden tökéletes és zökkenőmentes volt az út során, köszönjük World travel Master!


Kun Péter

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jul, 2023

Régi álmunk volt Balira eljutni, aminek megvalósítását a covid járvány 2020-ban megakadályozta. Megérte a várakozás, 3 hetet töltöttünk Indonéziában Bali mellett Jáván és a Komodói Nemzeti Parkban. 18 kint töltött éjszaka, 9 szálloda és 7 repülőjárat. Utazásunk legmagasabb pontja 2329 m-en a Bromo vulkánon volt, amiben napfelkeltekor gyönyörködhettünk, a legmélyebb pontját pedig -18 m mélyen a U.S.A.T Liberty hajóroncs megmerülésekor értük el. A szállásaink kivétel nélkül fantasztikusak voltak és - bár ilyen sűrű program mellett hihetetlennek tűnik, de – minden gördülékenyen és gondtalanul zajlott. Minden egyes nap újabb és újabb csodákat hozott, amiket örömmel élünk újra, amikor felemlegetjük még jó sokáig. Ezek után mi sem természetesebb, minthogy a jövő évi nyaralásunk tervezését is Zsolttal kezdtük meg.”


Peter

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jul, 2023

Saját magunk indultunk neki egy majdnem két hetes Bali út megszervezésének és nem szerettük volna tanácsadó segítségét igénybe venni - ez nagy híba volt,mert mint utólag kiderült, az általunk kiválasztott hotelek közel sem tudták azt,mint amit mi a képek alapján gondoltunk róluk. Zsolt segített “újragombolni” a teljes két hetet szállásostól,programostól,sofőrválasztásostól és így végül minden szuperül sikerült és minden a mi számunkra legmegfelelőbb formában és a legmagasabb színvonalon került megvalósításra. A korábbi bizalmatlanságomat félretéve én - már a közvetlen személyes tapasztalataim alapján - maximálisan tudom ajánlani Zsolt profi munkájának és tanácsadói tevékenységének igénybe vételét,mert ezek nélkül a mi utazásunk sem lehetett volna az a felejthetetlen élmény,mint ami így lett. Ár/érték szempontjából pedig Zsolt árai verhetetlenek,mindenkinek nagyon ajánlom!


Péter

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jul, 2023

Köszi mindent, a változatos programokat, nagyon jól éreztük magunkat.


Wölfinger-Domak Fanni

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

Nagyon hálásak vagyunk a sorsnak, hogy Zsoltot az utunkba ejtette és ő volt a tanácsadónk, amikor nászutunkat kezdtem szervezni. Az én elképzeléseim Baliról és az ő tapasztalata tökéletesen összhangban volt és teljes mértékben megtapasztalhattuk azt a csodát, amiért ilyen nagy utat tettünk meg. Az egész előkészület alatt bármi kérdésem volt rögtön elérhető volt, szinte azonnal válaszolt és egy percig sem kételkedtünk a tanácsaiban. Jó volt valakire támaszkodni ilyen nagy és összetett út előtt, hiszen két hét telis-tele programmal és hat különböző szálloda foglalásával azért tartogathat némi buktatót, de végig tudtam az út előtt is, hogy biztonságban érezhetem magunkat és a kint létünk alatt sem izgultam a szállások és a programok lebonyolításának gördülékenysége miatt. Először utaztunk tanácsadó segítségével, de biztosan nem utoljára! :)


Dorottya Darabos

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

Ez volt az első (de biztos hogy nem az utolsó) utunk Zsolttal, 19 napot töltöttünk el Balin és a Komodo-szigeteknél. Az ő tanácsadói munkája tette lehetővé a felejthetetlen nászutunkat! Ilyen fantasztikus nyaralásban még sosem volt részünk és ez nem csak a csodálatos Bali-nak volt köszönhető. Minden a legapróbb részletekig meg volt tervezve és elő volt készítve az igényeink szerint. Zsolt hatalmas tapasztalatának hála rengeteg hasznos információval és tanáccsal látott el minket, utazásunk alatt is ha bármilyen kérdés felmerült azonnal állt rendelkezésünkre és mindenben segített minket. Ilyen felhőtlen utazáson egyszer mindenkinek részt kell vennie ahol csak hátradől az ember és kiélvezi minden pillanatát! Maximálisan ajánlom Zsoltot mindenkinek!! Köszönjük Zsolt hogy lehetővé tetted a világ legjobb nászútját!! :)


Bachman Richárd

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

Our Bali journey was sensational for me and my wife, that was a dream come true Honeymoon :) Zsolt Jurák and his team made it perfectly insane. All the attractions, the hotels, the guiding and the trip was over our expectation. Only i could do, is recomend for everyone 100% Thanks again :)


Harnos András

Destination: Bali
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

Hihetetlen tudás és tapasztalat, szakértelem, megbízhatóság, kiváló ár/érték arány, és maximális odafigyelés az ügyfél igényeire. Ez mind-mind Jurák Zsolt és a World Travel Master! Idén júniusban sok-sok év után ismét Bali volt az úticélunk, és Zsolt utazási tanácsadóként rendkívül sokat tett azért, hogy egy fantasztikus utazásban, és hihetetlen élményekben legyen részünk. Már hetekkel az utazás előtt nagyon sokat kommunikáltunk, sok-sok levelet váltottunk, és így pontról alakult a programunk. Nekünk is volt előzetesen elképzelésünk, hogy a kirándulásokon mit szeretnénk megnézni, de Zsolt időt és energiát nem kímélve segített abban, hogy az elképzeléseinket a legjobb mederbe terelje, és a túrákon az ismert és kihagyhatatlan látnivalók mellett olyan helyekre is eljuthassunk, amit Zsolt tanácsai nélkül biztosan nem láthattunk volna, és végül ezek legyenek a legnagyobb élmények! Ráadásul mindezt tökéletesen megvalósítva, kényelmes luxus mikrobusszal, profi sofőrrel, és rendkívül segítőkész és angolul kiválóan beszélő helyi idegenvezetővel. Az csak hab volt a tortán, hogy az érkezésünk másnapján Ubudban egy estét közösen is el tudtunk tölteni Zsolttal, fantasztikus jót tudtunk beszélgetni, és személyesen is meghallgathattuk a személyes élményeit és a praktikus tanácsait. Összesen öt fantasztikus egész napos kiránduláson voltunk, és a mai napig nem tudunk betelni az élményekkel. Nung-nung forever! Köszönjük Zsolt, köszönjük World Travel Master!


Gyuri

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

Kiváló utazásban volt részünk Zsolt segítségével és felkészítésével. Már az indulás előtt igyekezett felhívni minden utazással kapcsolatos tudnivalóra, közösen összeállítottuk a részletes programot, kiválasztottuk a szállásainkat és a helyi közlekedésünk módját. Ennélfogva nyugodtan vágtunk neki a számunkra ismeretlen világnak, ahol ugyanez a nyugalom folytatódott tovább. Zsoltra minden percben számíthattunk, az általa ajánlott helyek, programok, szállások, emberek, ételek, italok nem okoztak csalódást. Sajnos a 17 napos utazásunk végére mi is elfáradtunk a sok új élménytől testileg-lelkileg, ráadásul éppen ekkor tettünk egy viszontagságos kirándulást Nusa Penidára feladva az öt csillagos luxust kínáló hotel nyújtotta szolgáltatásokat és kényelmet, így ez az egyetlen említésre méltó negatívum számomra mindent tekintetbe véve a nagybetűs utazásunkkal kapcsolatban. Zsoltnak a szolgáltatásaiért mindenképpen jár a maximális elismerés! PS: Isten éltessen szülinapod alkalmából, Zsolt!


Györgyi Sudár

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

Kedves Zsolt! Nagyon köszönjük a tanácsadást, tényleg életünk utazásán vehettünk részt. A szállások fantasztikusak voltak (kiemelnénk az első szállást Bangliban, a Compass Rose-t, a Jiwa-jawa-t, és természetesen a Westin-t), az ajánlott éttermek, kávézók is egytől egyig nagyon jó minőséget képviseltek. A két guide-unkkal is nagyon elégedettek voltunk Paul és Toto mindent elkövettek, hogy biztonságban és kényelmesen érezzük magunkat, és a sofőrkötésen felül az idegenvezetésben, és mindenféle ügyintézésben is jeleskedtek, pontosan, megbízhatóan működtek. A programok is igen gazdagok, változatosak voltak, időnként úgy éreztük, hogy kicsit túl is volt tervezve, de a guide-ok ebben is rugalmasak voltak, volt egy-két hely, ahova már nem mentünk el. Pár észrevétel, amivel nem voltunk maradéktalanul elégedettek: - a Jáva-i kiruccanásunknál úgy éreztük, hogy nem biztos hogy megérte ennyit autózni, repülni, bár a Bromo vulkán csodás volt, Borobodur és Yogya nem adott nekünk annyit. Talán a közlekedéssel, autóban töltött napokat lehetett volna tartalmasabb programokkal is tölteni. - jó lett volna egy kicsit részletesebb tájékoztatást kapni 1-1 programról, és a szükséges felszerelésről, pl Bromo-nál a napfelkelte után ott derült ki, hogy lehetne még túrázni / lovagolni, de nem úgy készültünk sem vízzel, sem élelemmel, sem felszereléssel, sem időbeosztással, így ez kimaradt. - az utazás egyértelmű mélypontja az utolsó kirándulásunk volt Nusa Penidán. Nem nagyon tudtuk, hogy néz ki majd a program, de azt nem gondoltuk, hogy egész nap autóban / hajón ülünk majd. Bár a helyi sofőrünk fantasztikus volt, a 40 fokban egész nap az autóban zötykölődni azért, hogy 10 percre kiszálljunk a beach-eken, és messziről látva csináljunk pár fényképet, hát ezt nem igazán tudtuk élvezni. A fürdős helyünk se nem volt szép, se nem volt élvezhető a tömeg és az árnyék hiánya miatt, átöltözni sem tudtunk rendesen. 2 hét szinte folyamatos utazás után az a nap kifejezetten nyűgös és megterhelő volt. A fenti észrevételeket leszámítva nagyon jól éreztük magunkat, mind az utazásra való felkészítésben számíthattunk rád és a tanácsaidra, mind a helyszínen éreztük, hogy maximálisan ott vagy mellettünk. Annak külön örülünk, hogy sikerült személyesen is összefutnunk a Monkey Cave-ben :-) Nagyon köszönünk mindent, biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt utazni! Köszönettel: Györgyi


Karnizs Edit

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

Zsolt a legfantasztikusabb ember a világon, mint utazás tanácsadó maximálisan elégedett voltam vele. Javaslata alapján gyönyörű helyeket ismertem meg. Precíz, pontos,segítőkész. Az út alatt maximálisan számíthattam rá. Nagyon szépen köszönöm neked ezt a fantasztikus élményekkel teli, viszont pihenésben sem szegény utazást. Maximálisan elégedett vagyok, csak ajánlani tudlak mindenkinek. Minden tanácsod tapasztalat alapján működik és ez nagyon fontos. Még egyszer nagyon szépen köszönöm neked továbbiakban csak veled utazok, ahogy eddig is!!


Nagy Rita

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

Indonézia egy csodálatos, izgalmas, tartalmas utazás volt tele természeti csodákkal, finom ételekkel, végtelen kedves balinéz vendéglátással. Jurák Zsolt munkájának köszönhetően az indonéz utazási irodából olyan idegenvezetésben volt részünk, ami biztosította számunkra a gondtalan feltöltődést. Ha újra tervezném, akkor kicsit több pihenőidőt iktatnék be, hogy fel tudjam dolgozni az a sok ingert és csodát, amit megtapasztaltunk. Köszönöm!


Sitku Dorka

Destination: Seychelles
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

Fantasztikus volt a nászutunk, már onnantól kezdve hogy Zsolttal kapcsolatba léptünk, nem kellett semmin aggódnunk. Jobbnál jobb ötleteket tanácsolt, és gondoskodott hogy minden zökkenő mentesen menjen a kintlétünk alatt. Seychelles tökéletes választás volt, igazi paradicsom! Köszönjük!


Hegedüs-Brunner Zsófia

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2023

It was a wonderful trip, we would go back anytime! 😍 We heartily recommend Zsolt!


Németh Gábor Szabolcs

Destination: Seychelles
Country: Hungary
Date: May, 2023

Számos alkalommal utaztunk Zsolt tanácsai alapján különböző égtájakra az elmúlt években. Legyen az Amerika, India, Srí Lanka, Maldives, Seychelles vagy a közeli Barcelona, érdemes meghallgatni Zsolt ajánlásait. Akkor is melletted lesz, amikor bajba kerülsz, nem csak egy Ügyfél leszel, aki kifizeti a tanácsadói díjat és magára hagyják ezután, hanem a legnagyobb odafigyelés mellett készít fel akár on-line a NAGY UTAZÁSra, a vakáció alatt támogatást nyújt, programokat kínál, melyeket Ő maga is megtapasztalt, mindezt 127 országot megjárva, saját tapasztalásából teszi. A legutóbbi seychellesi családi utunkon a szállás a listaárnál 48%-kal volt jobb, mint a szállásadó honlapján feltüntetett árak, a fakultatív programon pedig egy kényelmes, tágas katamaránon utazhattunk Mahe - La Digue és Praslin szigetekűi között, bőséges svédaszatlos ebéddel kiegészített, jól szervezett programon, nem úgy, mint a szállodában megismert ismerőseink utazási irodán keresztül szervezett ugyanolyan árú, azonban vese és hátkárosító fapados speed-boatnak nevezett lélekvesztőjén szenvedő turistái. Zsoltot akkor keresd fel, ha tényleg álomutat szeretnél, magadnak, vagy akár a családodnak. Erőssége a távoli vidék, az óperencián túl! Közeli helyekre, Európába inkább azt javasolja foglalj és szervezz magad. Egy biztos, ha az Ő tanácsai alapján utazol, mindenki azt fogja kérdezni: hogy csináltad, hogy ennyi mindent láttál és kevesebbet fizettél, mint egy utazási irodában foglalt út ára?! Barátsággal ajánlom Zsoltot és szolgáltatásait. Ha eddig nem is volt a barátod, az álomút(jaid) után bizton barátodnak tudhatod és egy fillért sem fogsz bánni abból a budgetből, amit az útra költöttél.😉


Dr. Farkas Klára

Destination: Seychelles
Country: Hungary
Date: May, 2023

Milyen visszajelzést adhatnák? Ezen jár az eszem napok óta. Egy szóval TÖKÉLETES! Hálásan és szívből köszönjük a tökéletes és fantasztikus munkát! Felejthetetlen utazás volt, aggodalmak és bizonytalanság nélkül. Imádtuk minden percét, a World Travel Master-nek köszönhetően valóban kizárólag a pihenésre az utazás élvezésére koncentrálhattunk. 🙏Jurák Zsolt 🙏, folytatjuk!


Dobai Eniko

Destination: Portugal
Country: Hungary
Date: May, 2023

I am a returning (repeat) customer, and Zsolt helped my mom's 60th birthday surprise trip to Lisbon an Fatima. Many thanks for all help with all questions and requests. The trip was amazing.


Pap Antal Zsolt

Destination: France
Country: Hungary
Date: May, 2023

Korrekt, segítőkész ügyintézés


P. Roland

Destination: Italy
Country: Hungary
Date: May, 2023

Kedves Zsolt! Köszönünk neked mindent, amit a római utazásunk kapcsán segítettél és tettél értük. Fantasztikus munkát végeztél, az utazásunk minden percét élveztük. A tanácsaidat követve minden a legnagyobb rendben volt a szállással, a közlekedéssel, és legfőképpen a programokkal. Az előre megírt útiterved alapján fedeztük fel Rómát, ami az életünk egyik legszebb és legmeghatározóbb élménye lett. Nagyon alapos munkát végeztél, aminek köszönhetően szinte mindent megcsodálhattunk Rómában, amit látni érdemes! Olyan helyekre is eljutottunk így, amiknek a létezéséről a legtöbb ember még csak nem is tud. Szóval óriási köszönetet a kiváló munkádért, a magunk részéről biztos, hogy kérni fogjuk a segítséged a következő utazásunk alkalmával is, és nem leszünk restek ajánlani téged más utazóknak is.


Krisztina

Destination: Spain
Country: Hungary
Date: May, 2023

Még egyszer szeretném megköszönni a segítséget. Mindent sikerült megnéznünk, jól éreztük magunkat.


Sallos Szilvia

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: May, 2023

Zsolt tanacsadoi szolgaltatasaval negyon elegedettek voltunk! Nemcsak a tervezési feladatokkal kapcsolatban nyujtott segitseget szamunkra de az ottletunk alatt is mindig elerheto volt, batran fordulhattunk hozza problema eseten is, amelynel maximalisan kepviselte az erdekeinket.


Timár Gábor

Destination: United Arab Emirates
Country: Hungary
Date: Mar, 2023

Ismét remek utunk volt. Olyan élményeket kaptam, amiket Zsolt nélkül esélyem sem lett volna. Ki gondolta volna, hogy sült tevehúst fogok valaha ebédelni??? Ki gondolta volna, hogy egy 20 Hősök tere méretű tevepiacot fogok látni? Ki gondolta volna, hogy be tudok meni a világ legrégebbi mecsetébe? És, persze, mindent láttam, amit egy "átlag" túrista :) A hajó amúgy azért egy nagyobbacska csónak volt: 18 emeletes... Csodaszép, és az út kulináris része külön élmény volt.


Csillag Balázs

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Mar, 2023

Zsolt már azzal lenyűgözöttm hgy oylan lágitársaságot ajánlott ami közvetlen BKK-ba megy Bécsből, aztána mint megérkeztem a reptéren vele is találkoztam . A csoda előkészületeivel ( az útra Zsolt segítségével) még nem gondoltam volna hogy ennyi élményben és csodás látnivalóban lesz részem. két ezer képem készült egy hét alatt, ez mindent elárul szerintem. Zsolt a legszuperebb Thaipad éttermet is megmutatta nekünk. Rengeteg mindent tunék még írni de az a helyzet , hogy ezt megkell tapasztalni . Hálás köszöntem Zsolt , a tanácsiad aranyat érnek számomra. Találkozunk még :) remélem mielőbb .


Rédl Zsuzsanna

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Mar, 2023

Megérkezvén a több emeletes bangkoki repülőtérre már egy izgalmas élmény, annyira sokféle turistával találkoztunk. A város maga eddigi életemben a legtöbb lakossal rendelkező főváros...váuuu...nyüzsgés zizegés állandóan. A buddhista templomok látványa maga is nyugtató hatással bír. WTM (Jurák Zsolt) jól megtervezett utitervét napról napra teljesítettük, és örök élmény marad! A vidéki kirándulás még több maradandó benyomást adott: Wat Rong Kun a mindössze 27 éves fehér templom együttes, Wat Rong Seur Ten a kék templom igazán felejthetetlen látvány. És a kókusz fagyiról már ne is beszéljünk! Ha még lesz lehetőségem biztosan visszamegyek Ko Samui szigetére (is), hiszen a pirított bogarak-tücskök íze rendkívüli.


Polgár-Herner Timea

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Mar, 2023

Ha nemcsak a kötelező köröket akarod futni Thaiföldön, hallgass a WTM tanácsaira! Megjártuk a thai vidéket éppúgy, mint a világ egyik legkülönlegesebb éttermét Bangkokban a felhőkarcolók tetején, a Wat Po-t, a Kwai folyót, a főzőtanfolyamot és napfelkeltét a szerzetesek között. Mindezt utánozhatatlan Zsoltis profizmussal, segítőkészséggel, felkészültséggel fűszerezve és barátságosan, türelemmel válaszolva minden kérdésünkre (is). Ha nyugodtan akarsz utazni, választ a WTM-et!


Polgar Ferenc

Destination: Cambodia
Country: Hungary
Date: Mar, 2023

Ázsia több országában megfordultam az elmúlt években. Kambodzsa mindig érdekelt, most végre eljutottam ide és két csodálatos hetet töltöttem el a feleségemmel! Személyes utazási tanácsadóink a legszebb helyekre juttatott el minket, hajóztunk, vonatoztunk, lukszus kisbusszal korbeutatlztuk az országot. Gyönyörű helyek vannak itt, kedvező árú szolgaltatasok! Próbáljátok ki!


Rédl Zsuzsanna

Destination: Cambodia
Country: Hungary
Date: Mar, 2023

A kambodzsai utat Zsolt igazán jól (mint mindig) összeállította. Volt részünk bambuszvonaton utazgatni/csücsülni , közelről megfigyelni hogyan élnek a Szap tavon az emberek, sőt a híres kambodzsai grillezett mezei patkányt is megkóstolhattuk...nagyon jól fűszerezett volt. És persze Kambodzsa leghíresebb látnivalóját az Angkor Wat és környékét is bejárhattuk...rettenetes meleg , kb. 41 fok volt, de a kisbuszunk sofőrje mindig kiosztott finom citromos illatú hűtött kistörülközőket, melyek nagyon-nagyon jól estek. Aki Ázsiába tervez utat legközelebb, ki ne hagyja Kambodzsát!


Baracsi Ferenc

Destination: Sri Lanka
Country: Hungary
Date: Feb, 2023

Ez a harmadik utunk volt Zsolt segítségével.. Már megszokott módon felejthetetlen élményeket és VIP kiszolgálást kaptunk. Tökéletes volt a sri lankai iroda szervezése és a megvalósítás is. Csodálatos helyeken jártunk és tényleg mindenki megtett mindent, hogy jól érezzük magunkat az egész utazás alatt. Köszönjük és várjuk a következő lehetőséget!


Durónè dr Kolosa Henrietta

Destination: Sri Lanka
Country: Hungary
Date: Feb, 2023

Köszönjük a munkádat!


Molnár Tímea

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Oct, 2023

Everything was perfectly organized for us. We had no problem with anything, we visited wonderful places and met special people. We would like to entrust them with the organization of our trip again in the future. A thousand thanks and thanks to everyone who helped us feel fantastic🙏😃


Heiszer Zsuzsanna

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Oct, 2023

Zsolt minden tudnivalóval és fantasztikus tanácsokkal látott el az Indonézia-i utamhoz. Már a repülőjegy megvásárlása előtt is egyeztettünk, majd az igényeimnek megfelelően egy végtelenül hosszú és részletes utazási tervet küldött meg részemre. Csak ámultam és bámultam. HOgy mi mindent ki lehet hozni egy útból, ráadásul az én igényeimnek megfelelően. Nekem semmi időm nem volt az utazással foglalkozni, ezért még hálásabb voltam. Minden tudnivalóval kapcsolatosan megkaptam minden információt bőven időben és a megfelelő linkekkel vagy egyéb tudnivalókkal, mint pl. vízum, internet, kapcsolattartók, stb. A helyi utazási iroda munkájával is teljes mértékben elégedett voltam: mindig pontosan ott voltak és mindent tudtak. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A Zsolt által kiválasztott szállodákkal is teljes mértékben elégedett voltam. Csodaszépek voltak, fantasztikus szolgáltatásokat nyújtottak. Amikor pedig az út közben volt szükségem Zsolt segítségére, akkor is azonnal elértem és segített :) Köszönöm szépen! Heiszer Zsuzsanna


Timár Gábor

Destination: Azerbaijan
Country: Hungary
Date: Oct, 2023

Ahogy ez már megszokott számomra, a World Travel Master színvonalat kaptam. Profizmust, szuper tanácsokat és ráadásul kedvességet. Mindent láttam, amit egy átlag turista, meg egy adagot abból ami nem szokásos. Az ország gyönyörűsége kárpótol a helyiek barátságtalanságáért. Persze ezért nem az utazási tanácsadó felelős. A csodákért igen, az pedig rendben volt. 4 napba belefért egy hetes program! As is customary for me, I received the World Travel Master level. Professionalism, great advice and kindness. I saw everything that an average tourist does, and a bit of what is not usual. The beauty of the country makes up for the unfriendliness of the citizens. Of course, the travel advisor is not responsible for this. For miracles, yes, and that was fine. A week's program fit into 4 days!


Bernadett Kisvirág

Destination: Brazil
Country: Hungary
Date: Jan, 2023

Brazil was not the main destination of the planned journey, but as Zsolt always try to maximize the experience, we got this idea as a good price/value package on top. Normally all of his adventures are very personalised and you can do whatever you want, but this was the only country where we had to follow the rule to stay together as a group. Brazil is amazing, but mainly in Rio it is a good advice. All the tours were great in general - we saw everything what is a "must see" category, but I would like to highlight the food. Georgeous, amazing, delicious - I could say hundreds of adjectives, but it was really memorable. All the restauranst what was offered by Zsolt, were special one in taste and in general food experience. I have to mention also the favellas in Rio, it was a special experince to be there with a local guide and to see how the people live there :(. I think we saw all faces of Rio. So if you want to experience the real life in any country, choose the best - TravelMaster :)


Kalapos Krisztina

Destination: Antarctica
Country: Hungary
Date: Jan, 2023

Életünk legnagyobb élménye volt szuper volt! Csodás hajóút remek programokkal (amit nem a hajón foglaltunk, így negyedáron volt), Argentínában és Brazilíiában a legjobb éttermekben jártunk, szuper helyeken szálltunk meg, a programok tartalmasak és lenyűgözőek voltak!


Forray Nikolett

Destination: Brazil
Country: Hungary
Date: Jan, 2023

My visit to Brazil and the vibrant city of Rio de Janeiro was an exhilarating experience that left me in awe of the country's natural beauty, captivating culture, and warm-hearted people. From the breathtaking views of the iconic Christ the Redeemer statue to the lively rhythms of samba - on the class where I went with Zsolt -, and every moment in Brazil was a celebration of life and vibrant energy. Thanks, Mr. Jurak!


Polgár-Herner Timea

Destination: Brazil
Country: Hungary
Date: Jan, 2023

Egy unikális hajóút (Antarktisz) előjátékaként voltunk pár napot Brazíliában. Rio de Janeiro, Petropolisz, Favella-túra, Copacabana, szamba iskola, piranha leves... tovább is van, mondjam még? Amikor az utazási tanácsadód otthonosan fejből "vágja" melyik sarkon érdemes enned, hol kell a helyi koktélt megkóstolnod, mik az éttermi szokások, melyik templomban számíts nyílt fogadtatásra és melyikben igyekezz láthatatlannak lenni, hogyan és főleg melyik napszakban közelítsd meg a látnivalót, amire millióan kíváncsiak, akkor neked nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni a csodát, amit az utazás kínál. Köszönjük, Zsolt!:)


Ilyes Hunor Levente

Destination: Thailand
Country: Romania
Date: Jan, 2023

Kedves Zsolt! Köszönjük ezt a felejthetetlen kirándulást! Amikor útnak indultunk nem tudtuk mire számítsunk, milyen lesz, mi vár ránk. Első sorban egy hosszú repulülőút, majd végre a meleg. Hatalmas élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtunk, megismertünk egy más világot, izgalmas volt számunkra. Minden percét élveztük. Jó volt a télből kiszaladni a nyárba. Fantasztikusan megtervezted, összehoztad nekünk a nászutat. Szuperek voltak mint az ajánlott szállások, mint az ajánlott programok és úgy önmagába egész Thajföld!


Tirpákné Gulyás Szilvia

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jan, 2023

Életünk legszebb álom nyaralását Jurák Zsolt profi munkájának köszönhetjük, amely mentes volt minden negatív utazási élménytől. Levette a vállunkról a szervezés terhét és azt a fajta szorongást amelyet egy idegen országba érkezvén éreztünk korábban. Minden precízen összeállítva állt a rendelkezésünkre a Balin töltött utazásunk alatt. Betekintést nyerhetünk általa a balinéz gasztronomia világába, olyan éttermek ajánlásával, ahová csak a helyiek járnak. A helyi sofőr asszisztencia hihetetlen támogatással és szeretettel volt irányunkban az ott létünk alatt. Hálás szívvel köszönünk mindent, ez volt életünk legszebb nyaralása.


Jávorszky Ágnes

Destination: Bali
Country: Hungary
Date: Feb, 2023

Igazi kikapcsolódás télből a nyárba, mesés növényzet és olyan csodás gasztronómiai élmények, amelyben eddig sehol nem volt részem a világban. Kulturális élmények és óceán parti nyaralás, pihenés. Nagyon szuper napokat kaptunk a kirándulások alkalmával. Ha teheted minden tél végi időszakot töltsd Balin. 


Ferenc

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2022

Zsolt egy nagyon megbízható és korrekt EMBER. Az utazás, amit Ő javasol nem tud unalmas lenni, a helyszínek, amelyekre eljuttat gyönyörűek, minden óraműpontosan történik! Szuper hátradőlni és csak élvezni a látnivalókat! Csak ajánlani tudom!


Tamás Rácz

Destination: Seychelles
Country: Hungary
Date: Sep, 2022

It was amazing and well organized. Next Time we will travel with World Travel Master again.


Arany Andrásné

Destination: Italy
Country: Hungary
Date: Sep, 2022

A Word Travel Master ajánlására vettem részt életem első hajós útján az MSC Grandióza fedélzetén. Az út a mediterrán térségben vezetett több kikötéssel. A programok ragyogóan szervezettek voltak, az ellátás a hajón első osztályú volt. Nagyon jó emlékekkel tértem haza, köszönet érte. Aranyné Paula


B- Kriszta

Destination: Borneo
Country: 2022-9
Date: Sep, 2022

Jurák Zsolt segítségével Borneón (is) jártunk, privát túrán, ahol az egész hajó a miénk volt, szakáccsal, kapitánnyal, ranger-rel. Fontos volt számunkra, hogy ez NE luxus hajóút legyen (még saját kabinunk sem volt), hanem olyan élmény, ahol olyan mértékben beleolvadunk a természeti környezetbe, amennyire csak lehet. Orángutánokat szerettünk volna látni, jobban érteni a természeti környezetük pusztítását és az újjáépítését, ezeknek az állatoknak a sorsát. Utaztam Zsolt segítségével máshol is korábban, nagyon magas kényelmi fokozaton, ő ilyesmiben is tud segíteni, természetesen. No de ez a lényeg: Jurák Zsolt érzi és érzi, hogy a vendége épp mit szeretne, hogyan akar utazni, milyen élményeket szeretne átélni. Nem a saját elképzelését erőlteti az emberre, miközben persze tanácsai, ötletei mindig bejöttek, ajánlom őket megfogadásra, akár arról van szó, hogy hol kávézzon az ember, ha igazán jót akar, vagy akár arról, hogy hol ne fürödjön, mert ott esetleg felfalja egy krokodil. Visszatérő partnerként csak azon ámulok: hogyan ismerheti egyetlen ember a bolygó ennyi szegletét ilyen közelről?! Köszönöm a segítséget, Zsolt, Ázsia számos pontján immár!


Kisvirag Bernadett

Destination: Iceland
Country: Hungary
Date: Sep, 2022

Ez egy csodálatos hajóút volt, ami tulajdonképpen Arctic crossing, vagyis kis túlzással mondhatjuk, hogy bejártuk az Északi-sarkot a Voyager of the Seas nevű hajóval, melyet a Royal Caribbean üzemeltet. Ez az utazás nem tipikusan a World Travel Master általános ütemezése szerint zajlott, ugyanis nem 1 évvel korábban kezdte el a munkátt, hanem talán önmagát is meglepve egy last minute akcióra figyelt fel. Én egy vacsora közben feltettem az általános kérdésemet: "mi lesz a következő úticél"? Zsolt elmesélte én meg visszakérdeztem, hogy mit szólna ha vele tartanék :). Életem egyik legjobb kérdése volt. 1 hónapunk volt mindent elrendezni egy 2,5 hetes útra, amikor még azért covid oltás is kellett. Aki utazott Zsolttal, megszokhatta, hogy tudja, hol kell befizetni hajós kirándulásra és melyek azok a kikötők, ahol privátban, töredék költségen meg lehet valósítani az álmokat. Erre a legjobb példa Grönland volt, ahol egy helyi taxis segítségével olyan helyekre eljutottunk, ahol lélegzetelállító látványban volt részünk és ahova egyetlen kirándulás sem szervezett utat. Az egész útra és általában Zsoltra is jellemző, hogy kiválóan működött az ár-érték arány az igénybe vett szállások és szolgáltatások kapcsán, de itt mindenképpen ki kell emelnem New Yorkot, ahol zártunk az utunkat és ahol nem kicsit szabadultak el az árak, de mi mégis fantasztikus helyen laktunk nagyon jó áron. Szóval, aki különleges dolgokat szeretne látni, tapasztalni és mindezt jó áron, annak bátran ajánlom, hogy vegye igénybe a World Travel Master, azaz Zsolt szolgáltatásait. Nagy eséllyel nem fogja megbánni :)


Kalapos Krisztina

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Aug, 2022

Mint minden a world travelmaster által segített utunk, TÖKÉLETES volt! Eseménydús 2 hét remek szállásokkal, programokkal, a legjobb étterem ajánlásaival, és egy fantasztikusan felkészült idegenvezetővel, aki végig velünk volt. Azt is tudtuk, hova kell vinni a ruháinkat kimosatni az aktuális szállásnál, aminek az ára töredéke volt a hotelhez képest.


Bombera Krisztina

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Aug, 2022

Zsolt Jurák is the most excellent Travel Master I have ever worked with. First of all, because he has empathy to what a client needs and what he/she does not need - people travel differently, some of us like gastronomy the most, some culture, some does a lot of partying. Some like to relax, others are busybodies. I love the way Zsolt realizes what type a client is and adopts the trip accordingly. The other reason I love to travel with Zsolt is his wide knowledge on how to make the most of several systems: how to travel with the best budget, what airlines, what hotels are the best for a certain trip, etc. Thirdly, I had great experiences with all the local people he connected us with. The guides and other helpers were amazing during our trip to Bali. I highly recommend traveling with Zsolt, with a total trust in Zsolt's expertise!


gabi bondor

Destination: Indonesia
Country: United States
Date: Aug, 2022

Ha nincs Zsolt SOHA nem jutok el Borneoba! Zsolt szenvedélye, tudása és lendülete bármilyen hihetetlen kérésre megoldás. És velünk nem volt könnyű... :) 2022 nyarán a barátnőmmel lehetőségünk nyílt arra, hogy felfedezzük a Borneói esőerdőt. Lenyűgöző volt az élmény. Zsolt az utazás kezdetétől a végéig minden várakozásunkat felülmúlóan megtervezte és leszervezte a kaland összes részletét. (persze mindent last-minute adtunk meg neki) A repülőtéri transfer, a repülőjegy, hajóút, a nemzeti parki belépők, a túravezető, ... minden Zsolt keze alatt volt. Zsolt nem csak a kirándulás minőségére figyelt oda, hanem a biztonságunkra is a megfelő túravezető kiválasztásával. Minden napunk izgalmas tevékenységekkel volt tele, például vezetett túrákkal orángutánokkal teli ösvényeken és helyi közösségek látogatásával. Zsolt gondosan összeállította az összes élményt, hogy a Borneói esőerdő legjavát mutassa be. Nagyon ajánlom szolgáltatásait mindenkinek, aki egy valóban különleges és alaposan kidolgozott, személyre szabott kalandot keres az egyik legkülönlegesebb természeti környezetben.


Katalin Nótári

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2022

Egyszer régebben már jártunk Balin, de akkor még nem Jurák Zsolt tanácsadásával fűszerezve. Most rábeszélésére 20 napot töltöttünk Indonéziában, nagyrészt Balin. Rengeteg élményben volt részünk. Láttunk olyan csodákat, amiket egy átlagos turista is megnéz, és láttunk olyanokat, ahová nem hiszem, hogy túl sok európai eljutott. Legnagyobb élményünk mégsem Balin volt. A World Travel Masternek, Zsoltnak köszönhetően 3 napot egy privát hajón töltöttünk az indonéz szigetvilág Komodo tengeri nemzeti parkjában. Felejthetetlen volt. Sznorkeleztünk, komodói sárkányt néztünk, repülő rókákat csodáltunk az alkonyi fényben. A hajón kettőnkre 4 fős személyzet jutott. Ráadásul nagyon finomakat főztek. Az előző – Zsolt nélküli – Bali utazásunk a közelében sem járt ennek. We have been to Bali once, but not with Zsolt Jurák's advice. We spent 20 days in Indonesia at his persuasion. We had a lot of experiences. We saw wonders that the average tourist would see, and we saw some that I don't think too many Europeans have been to. BUT: our greatest experience was not in Bali. Thanks to World Travel Master, to Zsolt, we spent 3 days on a private boat in the Komodo Marine National Park in the Indonesian archipelago. It was unforgettable. We snorkeled, watched Komodo dragons, and admired flying foxes in the twilight. There was a crew of 4 for the two of us on the ship. They cooked very delicious food. Our previous trip to Bali - without Zsolt - was nowhere near this.


Timár Gábor

Destination: Indonézia
Country: Hungary
Date: Jun, 2022

2022 Indonézia – Bali Amikor a privát sofőr Balin a repülőtéren egy virágnyakláncot akasztott a nyakamba, már sejthető volt, hogy ez az utazás ismét egy Jurák Zsolt féle kihagyhatatlan élmény lesz. Az ott töltött 3 hét alatt mindent láttunk, amit egy „átlagos” turista. Ezek a látnivalók egyszerűen „csak” csodásak voltak. És itt jönnek a World Travel Master - Jurák Zsolt féle csodák Amikor olyan ősi balinéz templomban járunk, ahol rajtunk kívül csak helyiek vannak… Amikor olyan szent vízesésnél járunk, hogy most is borsózik a hátam… Amikor Ubudban fél napos főzőtanfolyam után a saját főztömet eszem… Amikor Labuan Bajo-ból kihajózva kiderül, hogy az idegenvezetőnk tulajdonképpen sznorkel vezető… Amikor repülő rókák felhője száll a fejem felett vörös alkonyi fényben… Amikor néhány lépésre tőlem egy komodói sárkány nyújtogatja a nyelvét… Amikor magánmedencénk vize egy picit hűvös… Amikor a napfelkeltés egy csónakból csodálom a delfinnézegetés előtt… Amikor a manta rája tőlem fél méterre úszik el velem szemben… És ez nem az összes csoda, mert nem írhatok 4 oldalon keresztül. 2022 Indonesia - Bali When the private driver Balin hung a flower necklace around my neck at the airport, I could already guess that this trip would once again be an unmissable Zsolt Jurák experience. During the 3 weeks we spent there, we saw everything that an "average" tourist would. These sights were simply "just" wonderful. And here come the miracles of the World Travel Master - Zsolt Jurák When we go to an ancient Balinese temple where there are only locals besides us... When we are at such a holy waterfall that even now my back hurts... When I eat my own cooking after a half-day cooking class in Ubud... When sailing out of Labuan Bajo, it turns out that our tour guide is actually a snorkeling guide... When a cloud of flying foxes flies over my head in the red twilight light… When a Komodo dragon sticks out its tongue a few steps away from me… When the water in our private pool is a little cool... When I admire the sunrise from a boat before dolphin watching... When the manta ray swims towards me half a meter from me... And that's not all miracles, because I can't write for 4 pages.


Katalin Juhász

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jun, 2022

Nagyon szép utazás volt tele látnivalóval, élménnyel, finom ételekkel csodás szállodákkal. Nagyon szépen köszönöm Zsolt :)


Páll János

Destination: Indonesia
Country: 2022-6
Date: Jun, 2022

Mi a különleges az utakban, amit Jurák Zsolt segítségével raktunk össze és a külföldi irodák bonyolítottak le? Igazából minden. Az út előkészítése során először a saját elképzeléseink, igényeink, lehetőségeink (pl.: anyagi, időtartam, “égtáj”, szállás típusa) kerülnek szóba. Ezt követi a minden részletre kiterjedő utazási ajánlat, aminek véglegesítése az egyeztetések után történik. Az útjainkon semmi más dolgunk nem volt, mint élvezni az új élményeket. Az idegenvezetés, transzfer, vagy kirándulásokhoz kapcsolódó autó/busz/hajó/repülő utaztatás része a csomagnak, mindez időben, teljes biztonsággal állt mindig rendelkezésünkre. A szokásos, ismert célpontok, helyek megtekintése mellett sok különleges, helyi építészeti, kulturális, kulináris élményben volt részünk. VIP vendégnek érezhettük magunkat a kezdetektől az utazás végéig. A ránk szabott, kreatív úti terv ellenértéke gyakorlatilag egy csoportos utazás árszintjével egyezett meg, optimalizált idő és program beosztással. Csak szuperlatívuszokban tudunk az eddigi útjainkról beszélni. Mindehhez igazi “hab a tortán” Zsolt folyamatos elérhetősége, figyelmes, gondoskodó hozzáállása. Igazi profi. 👏👏 Eddig Vietnámban, Kambodzsán, Indonézia több csodás szigetén voltunk. Mindenkinek jó szívvel tudjuk ajánlani Jurák Zsolt szolgálatait. Mi a jövőben is Zsolttal szeretnénk az utazásainkat kigondolni, megvalósítani. 🙂”


Géza Vincze

Destination: United Kingdom
Country: Hungary
Date: Jun, 2022

Zsolt was proposing for my family a city tour to London and Rome from and back to Budapest. Hotels in both cities were close to city centers with great transport connections. Proposed programs were meeting the expectations of my kids between ages of 10-16 and us as well. These programs covered the most important but also special ones, we enjoyed very much. Thanks Zsolt for the super SUPPORT! Géza


Pálinkás Rita

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: May, 2022

Életünk legszebb nyaralása volt,aminek a programjait Zsolt tanácsait követve raktuk össze. Az általa ajánlott szállásokban egyikben sem csalódtunk. Helyismerete páratlan imádtuk az éttermeket amiket ajánlott. Egész utunk alatt biztonságot adott, hogy bármikor kérdezhettunk tőle, végig kísérte az utunkat. Ha újra mennék, újra őt választanám.


Rédl Zsuzsanna

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: May, 2022

Első utam volt Ázsiába, igazán jól előkészitett WTM által! Felejthetetlen napkelték és napnyugták az Istenek Szigetén. Egyszer mindenki vegyen részt ! Köszönet Jurák Zsoltnak!!!


Polgár-Herner Timea

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: May, 2022

Nászútnak Balit választottuk úticélnak, amit Zsolt második otthonának is nevez:) Felsorolni is nehéz, hogy a 10 napba, mennyi programot, látnivalót javasolt nekünk..Szállásaink a frissen nyitott butiq hoteltől a privát medencés exkuzív hotelig voltak, mind magas minőséget képviselve. Átfogó képet kaptunk a sziget kultúrájáról, gasztonómiájáról ( főzőiskolával megspékelve), látnivalóiról. Mindenhol a profi privát idegenvezető kísért bennünket, a vízesésétől a sziget túráig, sópárló üzemtől a királyi palotáig. Számomra fontos a spiritualitás, a helyiek pedig a mindennapjaikban élik meg. Egy különleges hangmeditációban is volt részünk, amit a helyiek piramisban szerveztek, Zsolt pedig elővételben megvette nekünk rá a jegyeket. Mindig, mindenre (is) gondol!!! Köszönjük szépen újra és újra!!


Tornyi Ilona

Destination: Hungary
Country: Hungary
Date: May, 2022

Indonéziában voltam tavaly, Zsolt közreműködésével. Csodás volt, persze a hely is gyönyörű, egy fantasztikus felejthetetlen élményben volt részem. A program minden egyes apró részlete úgy volt összerakva, hogy a lehető legjobbat kapjuk, és ez meg is történt. Csodás volt…..visszamennék 😊.Köszönöm😄.


Szányel Zoltán

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: May, 2022

16 napot töltöttünk Kuala Lumpurban, Balin és Szingapúrban. Elképesztően elegáns minőségben és pazar szolgáltatási színvonalon kaptunk mindent Zsoltnak köszönhetően. Az élmények lenyűgöztek. Zsolt által ajánlott a szállások mindig messze túlhaladták elvárásainkat. A számunkra biztosított kísérő udvariassága, figyelme és rendelkezésre állása példamutató volt. Olyan előkészítésben és végig kísérésben volt részünk, hogy ennél gondoskodóbb szolgáltatást nem is lehet kívánni! Ehhez további extra, hogy az időben megkezdett gondolkodásnak és foglalásoknak, na és persze Zsolt tapasztalatával még jelentős megtakarítást is el tudtunk érni. Végtelen köszönet érte! ***** We spent 16 days in Kuala Lumpur, Bali, and Singapore. Thanks to Zsolt's, we received everything in astonishingly elegant quality and with excellent service. The experiences were amazing. The accommodations recommended by Zsolt always exceeded our expectations. His provided escort's politeness, attentiveness, and availability were exemplary. We received such thorough preparation and support that one could not wish for a more caring service! Furthermore, it is an additional bonus that, thanks to the timely planning and reservations, as well as Zsolt's expertise, we were able to achieve significant savings. Endless gratitude for it!


Hideg Tamás

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Apr, 2022

Nagyon jó volt az utazás, kiváló volt minden, a gyerekek is nagyon jól érezték magukat


Hanusz Kriszti

Destination: Sri Lanka
Country: Hungary
Date: Feb, 2022

Mi már többször utaztunk Zsolt tanácsára összeállított utakon mind nagxon élmény dús volt, nyilván fogunk még menni vele ezután is és több barátomnak is szívből ajánlottam !


Csillag Balázs

Destination: Sri Lanka
Country: Hungary
Date: Feb, 2022

Zsolt szuper tanácsainak köszönhetően csodás helyen ébredhettem minden reggel . Szuper ötleteket adott hová érdemes ellátogatni . Akkor is foglalkozott velem , amikor nem volt a közelben :) Igazán jószívű ember :) Covid ideje alatt utaztam ki , az is csoda hogy bejutottam az Országba :)


Forray Niki

Destination: Borneo
Country: Hungary
Date: Feb, 2022

Borneó - vagy ahogy az itteniek mondják, Kalimantán - a Föld harmadik legnagyobb szigete. 🌏 Három ország osztozik rajta: Indonézia, Malajzia, és Brunei. 🌊 Területén található az ázsiai térség legkiterjedtebb és legegybefüggőbb trópusi esőerdő állománya. 🌿💚🌴 Ebben a trópusi esőerdőben élnek az orángutánok ♥️🦧♥️ Meleg. Párás. Tele pillangóval. A folyó pedig krokodilokkal. 🐊🦋🐊 Az esőerdő belsejébe az orangutánokhoz ilyen kis hajóval lehet csak bejutni. 🕸🕷🐛 És jó ha van egy jó guide-od is. Vagy kettő 🥰 A kényelmetlenségért, a szabad ég alatt alvásért, a fürdőszoba és az egyéb luxus hiányáért a csodálatos táj bőségesen kárpótol 🌟🌦🌴🐸 ...csillagos éjszakák, sötétben szikrázó SzentJános bogarakkal teli èjszakai folyópart, a folyó felett hatalmas hídként ragyogó szivárványra és a fákról vízbe ugráló vidám majmocskákra ébredés…🌈🌙☀️🐒


Bondor Kati

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Dec, 2022

Zsolt alapos tervezéssel és körültekintő választással rendkívül kiváló utazást állított össze számunkra a Bromo vulkánhoz és Yogjakartába. A figyelme a részletekre, a kiválasztott szolgáltatások minősége, a kommunikáció minden elismerést érdemel. Nagyon ajánlom Zsoltot minden utazó számára, aki alaposan megtervezett és magas színvonalú utazást keres. Nagyon hálás vagyok az általa kapott élményekért, és biztos vagyok benne, hogy másoknak is ugyanilyen kellemes élményük lesz Zsolt által megtervezett utazások során, bármely desztináció legyen is az.


Schöndorfer-Csendes Szilvia

Destination: Sri Lanka
Country: Hungary
Date: Dec, 2022

Az utazással kapcsolatos mindennemű tanácsadás tökéletes volt.A megérkezéstől kezdve addig hogy hol igyunk kávét,hol mit vegyünk,minden részletre kiterjedő felvilágosítást kaptunk. Biztos ,hogy a következő utunkhoz is Zsoltot fogjuk felkérni erre.


Mészáros György

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Nov, 2022

Zsolt amikor utazásban segít nem ismer lehetetlent és egyetlen egy vágy hajtja, mégpedig, hogy az ügyfél elégedett legyen! Ha kell dolgozik reggel, napközben és éjszaka is, hogy fantasztikus élménnyel ajándékozzon meg bennünket. Csoda volt az az 1 hónap, amit együtt töltöttünk Balin. Hálás köszönet mindenért!


Árvay Norbert

Destination: Kambodzsa
Country: Hungary
Date: Nov, 2022

Szeretném megosztani veled a kambodzsai utazásunk élményét! Ugyan csak 5 napot tartózkodtunk Kambodzsában, de a tökéletes előkészítésnek, és az idegenvezetőnknek hála, sokkal többnek tűnt az eltöltött idő! Siem Reap, Angkor, és Phnom Penh fantasztikus volt, de erre számítottunk is tőled!😁 A kambodzsai cirkusz viszont elképesztően különleges volt! Én aki nem szeretem az ilyen programot, itt végig remekül szórakoztam! Az éttermek, ahová vittek minket szintén elképesztőek voltak! A szállásunk is fantasztikus volt, de az egész út csúcspontjait az idegenvezetőnk, Dalign nyújtotta! Nem csak informatív volt, hanem nagyon kedves, nyitott és önfeláldozó is. Bemutatta az országát, annak történelmét, jelenét, az ott élő emberek életét, valamint a buddhizmust is. Egy mondatban összefoglalva ilyen utazást kívánok mindenkinek Kambodzsában!


Eniko Hornyak-Dobai

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Oct, 2022

Everything was perfect, everything was organized with maximum professionalism. We received answers to all our questions, continuous help and support during the trip. I was completely satisfied with everything.


Rédl Zsuzsanna

Destination: Spain
Country: Hungary
Date: Oct, 2022

Életem első tengeri "nyaralása" volt Barcelona-Marseille-Savona-Nápoly-Isztambul-Izmir-Kréta-Catania-Barcelona útvonalon, majd egy éjszakát töltöttünk egy modern, jól felszerelt barcelonai hotelben...és másnap újból tengerre szálltunk: Barcelona-Cannes-Genoa(Portofino)-Cinque Terre-Róma-Palma de Mallorca-Barcelona útvonalon. Rendkívül izgalmas és nyugodt utazások voltak, semmi tengeri betegség nem lépett föl. WTM (Jurák Zsolt) kellőképpen felkészített mind a látványra, mind a gasztronómiai érdekességekre. A sötétkék tenger látványa igazán helyre tette nyugtalan természetemet.....és micsoda seafood ételeket tálaltak föl! Zsolt minden apró részletre rendkívüli felkészültséggel tudott választ adni. Igazán köszönöm!


Kalapos Krisztina

Destination: Sri Lanka
Country: Hungary
Date: Jan, 2022

Ismét egy tökéletesen összeállított út volt minden szempontból. Programok, szállások, étterem ajánlások, 10 pont! A covid tesztet is “házhoz jöttek” megcsinálni! Köszönjük WTM!


Forray Nikolett

Destination: Italy
Country: Hungary
Date: Sep, 2021

Embarking on a cruise through Italy and Greece was a voyage of enchantment, where every port of call brought forth a treasure trove of captivating history, stunning architecture, and delectable cuisine. Me and my friends enjoyed this birthday-trip a lot, Zsolt!


Krisztina

Destination: Mexico
Country: Hungary
Date: Aug, 2021

My trip to Mexico was amazing in every aspect, and the organization was perfect. The itinerary surpassed all expectations, and the 5-days Maya tour will be an everlasting memory. The tour guides provided by the agency were well-prepared and incredibly kind!"


Niki

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: May, 2021

wonderful and amazing trip! I loved it!


Polgár-Herner Timea

Destination: Italy
Country: Hungary
Date: May, 2021

Életem első hajóútja, egyben a hajóstársaság pandémia utáni első útja a nyitáskor. Sok szabálynak kellett megfelelnünk, de Zsolt mindenre felkészített bennünket, simán feljutottunk a hajóra a kellő procedúra után. Mindenre figyelt, ahogy szokott, a kocsinak be volt foglalva az őrzött parkoló amig mi hajóztunk. A hajón nagyon sokat lehet költeni, de hála Zsolt tippjeinek és segítségének, a fedélzeti fogyasztásunk számlája is egész baráti lett. A kirándulások szigorúan a társaság szervezésében zajlottak, a csoporttól elszakadni nem lehetett, de a látnivalókért megérte. Zsolt segített a kirándulások kiválasztásában is, ami szintén bankkártya barát megoldásokat eredményezett. A hajózás összességében olyan jól sikerült, hogy megfertőződtünk és azóta több utunk is volt hajóval.Örök hála!


Kalas Csaba Péter

Destination: Italy
Country: Hungary
Date: May, 2021

Zsoltitól egy "kis nászutat" kértünk amíg nem sikerül elutazni az igazira, Balira a covid miatt. Ő egy Olasz-Görög hajóutat javasolt a számunkra, többek között azért is, mert korábban már felmérte az igényeinket, hogy szeretünk "utazni" / "nyaralni". Bármikor újra visszamennék a hajóútra annyira jól sikerült és örülök, hogy Zsoltot választottuk és hallgatunk rá a választásban . Köszönjük !


Gábor

Destination: Sri Lanka
Country: Hungary
Date: Dec, 2021

Zsolt has prepared us well before the trip. He was very flexible concerning our requirements regarding the itinerary. He was patient and has given it all to find the best match to our wishes, so we have felt much valued. The trip was amazing for an astonishingly great price. We have much appreciated how we could contact him anytime before and during our trip, so we could feel extra safe. Thanks to his connections we have been surrounded by kind and helpful people throughout the trip, who also contributed for us to have a great time during this 2 weeks we have spent in Srí Lanka. We truly recommend his services to anybody who wants to have a well-organized trip for a great value.


Polgár-Herner Timea

Destination: Spain
Country: Hungary
Date: Nov, 2021

Második hajóutunk a mediterránumban a Costa Diademávál és Zsolttal:) A pandémiás előírások még érvényben voltak, de lazultak valamelyeset, amit lehetett, Zsolt könnyített nekünk az út során. A reptér, a hajózás az egyes országok feltételeit tökéletesen felmérte, nekünk csak követni kellett az itinert, amit tőle kaptunk. Abban a helyzetben ez óriási segítség volt! Egyes desztinációk kirándulásainak kiválasztását is optimalizálta, mivel a kisújjában van az egyes városok látnivalóinak listája. Általában hallgatunk a javaslataira, eddig mindig jól jártunk a látnivalók és a költségek arányait tekintve. A 2. hajóút csak megerősítette a hajózás iránti érdeklődésünket. Nagyon köszönjük, Zsolt !!!


Katalin Nótári

Destination: Spain
Country: Hungary
Date: Nov, 2021

Kifejezetten nem vonzott egy hajóutazás. Jurák Zsoltban viszont annyira megbíztam, hogy hagytam magamat rábeszélni. Jó döntés volt. Innentől más hajóútra is szívesen elmegyek. A Costa Diadema nagyon különleges hajó. Hatalmas és gyönyörű. Unatkozni lehetetlen rajta. Amikor egész nap a tengeren voltunk, „csak” 10 000 lépésem volt… Csodaszép helyeken kötöttünk ki. Így ízelítőt kaptam mediterrán városokból: Barcelonából, Savonából, Marseille-ből, Málagából, Cádizból, Lisszabonból, Cartagenából és Valenciából. I wasn't particularly attracted to a cruise. On the other hand, I trusted Zsolt Jurák so much that I let myself be persuaded. It was a good decision. From here on, I will gladly go on other cruises. The Costa Diadema is a very special ship. Huge and beautiful. It's impossible to get bored. When we were at sea all day, I "only" had 10,000 steps... The ship was docked in beautiful places. That's how I got impressions of some Mediterranean cities: Barcelona, Savona, Marseille, Málaga, Cádiz, Lisbon, Cartagena and Valencia.


Timár Gábor

Destination: Italy
Country: Hungary
Date: Nov, 2021

Ez az utazás - már mondhatom - szokás szerint egészen rendkívüli élmény volt. Zsolt olyan hozzáadott értéket képvisel, amit nehéz szavakkal kifejezni. A Costa Diadema 16 emeletes "csónakkal" hajóztunk Az útvonalunk: Barcelona - Savona - Marseiile -Málaga - Cádiz - Lissanbon - Cartagena - Barcelona. Már ezek önmagában kimagaslóak. Az volt a félelmem, hogy mi a csudát fogunk csinálni a hajón amikor egész nap a tengeren leszünk. MA már jót derülök ezen: aznap "csak" 11 000 lépésünk volt :) Finalborgo sikátoraitól Notre-Dame de La Garde katedrálisig, Gibralfaro-tól a Murcia-i kirándulásig annyi minden csodát láttunk, hogy ezt nem lehet elmondani, látni kell. Ha jót akarsz magadnak Zsolt tanácsadásával. This trip - I can already say - was, as usual, quite an extraordinary experience. Zsolt represents an added value that is difficult to express in words. We sailed on the 16-floor boat Costa Diadema Our route: Barcelona - Savona - Marseille - Málaga - Cádiz - Lissanbon - Cartagena - Barcelona. These alone are outstanding. My fear was what we would do on the ship when we were at sea all day. Today I'm having a good laugh about it: that day we "only" had 11,000 steps :) From the alleys of Finalborgo to the cathedral of Notre-Dame de La Garde, from Gibralfaro to the trip to Murcia, we saw so many wonders that it cannot be said, it must be seen. If you want good for yourself with counseling of Zsolt.


Urbanczyk András

Destination: Portugal
Country: Hungary
Date: Apr, 2020

Csodás hetet töltöttünk Portugáliában. Lisszabonban és a Portóban. Mind a két városban a legjobb helyen szálltunk meg. Lisszabonban a 28 as villamos vonalán Portóban a Polgármesteri hivatallal szemben. Számtalan élményt köszönhetünk neked. Nagyon szépen köszönjük Bea és András


Nicolette Stroh

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Mar, 2020

It was my most beautiful trip of my life!!!!! It is unforgettable! Well organized travelling, wonderful landcapes, rice fields, eco loge accomodation and there was free time to make my own discoveries as weel. Zsolt is perfect - he gave us freedom but he was always there with his useful advice and experience. I am waiting for the next trip with him!


Kurcz Lajos

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Mar, 2020

...Most, hogy visszagondolok az útunkra, elsőre a vietnami kedves családnál a privát, fantasztikus lakásnéző-vacsora ugrott be...ja meg persze a rizsföldek közelről...


Forray Nikolett

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Mar, 2020

My journey through Vietnam was an unforgettable adventure that surpassed all my expectations. From the bustling streets of Hanoi to the serene beauty of Ha Long Bay, every moment was a captivating blend of rich history, vibrant culture, and breathtaking landscapes. Thank you Zsolt, taking me there several times! Exploring the ancient wonders of Hoi An, immersing myself in the vibrant chaos of Ho Chi Minh City, and savoring the incredible flavors of Vietnamese cuisine were just some of the highlights that made my trip to Vietnam an absolute delight. I cannot wait to return and continue uncovering the hidden gems this incredible country has to offer.


Kissné Éva

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

Nagyon köszönöm az életem egyik legizgalmasabb útját! Csodás élményekkel lettem gazdagabb.


Cserép Zsuzsanna

Destination: Cambodia
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

Csodás élmény volt az utazás, felejthetetlen


Arany Paula

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

Visszatértem Zsolthoz, újabb úttal kapcsolatban a segítségét kérve. Most sem csalódtam, "igazi csodákat" láttam, különleges helyi ételeket kóstoltam. Köszönet érte.


TIMÁR Gábor

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

Kambodzsában az Angkor nem véletlenül a világörökség része. Ezt sokan megnézik. De vízen úszó krokodil farmot és lótusz ültetvényt is? Vietnámban a "szokásos" túrista célpontokon kívül is elképesztő dolgokat éltem át a Word Travel Master- Zsolt segítségével. Hoi An csodái rabul ejtettek. 3047 méter magasan a felhők felett a Fansipan csúcson... Nem beszélve a vietnámi családnál elfogyasztott privát vacsoráról. In Cambodia, Angkor is not at a venture a part of the World Heritage. Many people look at this. But can they visit a crocodile farm floating-on-water and a lotus plantation? In Vietnam, I experienced amazing things outside of the “usual” tourist destinations with the help of Word Travel Master-Zsolt. I was captivated by Hoi An's miracles. 9999 feet, above the clouds on Fansipan Peak ... Not to mention a private dinner we had with the Vietnamese family.


Nótári Katalin

Destination: Cambodia
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

Kambodzsában egy átlag turista Angkort és talán Phnom Penht nézi meg. Ezek valóban gyönyörűek. Magánutazóként azonban nem mertem volna beülni, egy utazási iroda nem mert volna beültetni egy igazi cyclo-ba (biciklis riksa). Nem kóstoltam volna sült tarantula pókot sem! Nem jutottam volna el az úszó faluba sem. Köszönöm a különleges élményeket Word Travel Masternek – Jurák Zsoltnak.


Veronica

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

Amazing Vietnam , wonderful trip ! Super accommodation ! I enjoyed two weeks with kind people !


Szilvia Kozalics

Destination: United States
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

Az utazás jó volt. A hajóút is, csak egy két helyen nem volt elég idő mindent megnézni. A hajónál a szoba elfoglalás, és a bőröndök átvétele nem ment zökkenőmentesen, mert az egyik bőrönd csak másnap reggel lett meg, illetve két szoba kulcsot is elcseréltek, ami miatt több órát kellett sorba állni, hogy rendezni tudjuk. Az időjárással nem volt szerencsénk, hideg volt, fújt a szél, és többször esett is. A 4 nap, amit Fort Lauderdale-ben töltöttünk nagyon nem volt jól összeállítva programilag, legközelebb biztos, hogy nem így csinálnám. Nagyon sokat kellett utazni, és így szinte semmit nem tudtunk normálisan megnézni.


Gabriella

Destination: India
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

Indiát látni kell! Különleges élmény volt számomra, egyetlen országhoz sem hasonlítható. Színek, színek és színek. Csodálatosan összehangolt programok, különböző vidékeken, köszönöm Zsoltnak ezt a felejthetetlen utat.


Péter Müller

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

It was an incredible professional trip and experience!


Niki

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Dec, 2020

Best trip of my life in wonderful Indonesia! Thanks WorldTravelMaster - you are the best!


Veronica

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Jan, 2020

A perfectly managed trip ! Thank's to Zsolt !


Adrienn Kossányi

Destination: India
Country: Hungary
Date: Jan, 2020

Csodálatos , meghökkentő, tanulságos , sok tapasztalással járó utazás volt. Csodálatos környezet , szuper kirándulások , első osztályú idegenvezetés volt!


Kalapos Krisztina

Destination: Colombia
Country: Hungary
Date: Jan, 2020

Minden tökéletes volt, a fakultatív programok kiválóak voltak, a szállások szintén! Legközelebb is Veled utazunk, köszönjük! 🙂


Baracsi Ferenc

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Jan, 2020

A második utunk volt Zsolttal. Bejártuk az egész országot, voltunk az északi részen egészen a kínai határnál. És persze volt fehér homokos tengerpart is Phu Quoc-on. Csodás élmények a látnivalókból és csodás élmények a gasztronómiából is. Csak elsőrangú hotelek és mindig tökéletes tanácsadás. Köszönjük! Hanioba készülük visszamenni :-)


Andi és Gábor

Destination: Thailand
Country: Magyarország
Date: Feb, 2020

Minden a legapróbb részletekig elő volt készítvee az igényeink szerint de ami a legfontosabb, hogy minden úgy történt ahogy meg lett tervezve. Menet közben kértünk egy program változtatást amit Zsolt rövid idő alatt a tőle megszokott pontossággal megoldott nekünk. Szerintem Zsoltnál nincs lehetetlen. Hatalmas tapasztalatának hála megfizethetetlen információkkal látott el minket. Igazi élmény volt vele az utazás.


Forray Niki

Destination: Seychelle islands
Country: Hungary
Date: Feb, 2020

Seychelles enchanted me with its pristine white sand beaches, crystal-clear turquoise waters, and lush tropical landscapes. It was a paradise that exceeded all my expectations, providing a serene and idyllic escape from the everyday hustle and bustle. Thank you Zsolt, offering me this beautiful cruise trip!


Sárkány Szilvia

Destination: American Samoa
Country: Hungary
Date: Sep, 2019

Csodás elményekben volt részem Zsolt segítségével. Felkészült, profi utazási tanácsadó. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.


Csizmadia Máté

Destination: United States
Country: Hungary
Date: Sep, 2019

Egy nagyon remek utazás volt, tele élményekkel, és szórakozással. Remek programokkal, ételekkel. Zsolt segítségével egy igen komoly és mélyreható betekintést kaphattunk az amerikaiak életére.


Agnes Noss

Destination: Indonesia
Country: Germany
Date: Aug, 2019

Wir sind Wiederholungstäter und haben uns nochmal für Bali und ebenfalls nochmal für Travelmaster entschieden. Erst ein Jahr zuvor haben wir uns auf der paradiesischen Insel verlobt und uns war gleich klar wo die Hochzeitsreise hin gehen soll. Für uns waren das die schönsten und sorglosesten Urlaube die wir jemals erlebt haben.Gerade in einer fremden Kultur haben wir es sehr geschätzt so gut vorbereitet worden zu sein.Ich kann sowohl Bali als auch Travelmaster jedem wärmstens empfehlen, und wir freuen uns schon auf unser nächstes mal!Vielen Dank für das Erlebnis.


Bettina Bossányi

Destination: Seychelles
Country: United Kingdom
Date: Aug, 2019

Zsolt helped us to make our dream honeymoon come true in the Seychelles. We´ve spent 2 wonderful weeks in Praslin and Mahé, and all of our desires and requests have been fulfilled. Whether it´s about choosing the destination, preparing for the trip or even giving help during the holiday, he is there to answer all questions and give recommendations based on personal experiences. Our honeymoon was professionally organized and wonderful, best holiday ever! We highly recommend Zsolt/World Travel Master!


Benc1

Destination: United States
Country: Hungary
Date: Aug, 2019

Costum-fit, flexible, very professional👌


Tímea Herner

Destination: Portugal
Country: Hungary
Date: Jul, 2019

Érkezésünkkor kiderült, hogy a szállásunk Lisszabon közigazgatási határán túl esik. Zsolt néhány órán belül elintézte az új szállásunkat a város szívében, további költségek nélkül. Az egy hét alatt voltunk városnézésen, óceánparton, dzsipes várlátogató körúton, zarándokhelyen, 28-as villamoson, állatkertben és persze isteni éttermekben, tavernákban. Zsolt megint hozta a tőle megszokott perfekcionizmust:) Lisszabon egyik kedvencünk eurőpai városunk lett. Élhető, kultúrált, befogadó, pezsgő, de nyugalmat is adó... Bármikor visszamennék. Ja, vissza is mentünk pár hónap múlva;-)


Gálné Kalapos Anita

Destination: Malaysia
Country: Hungary
Date: Jun, 2019

Malájzia- négy csodálatos helyszínen lenyűgöző természeti szépségekkel, egyedi állatvilággal, kényelmes szállodákkal, fantasztikus program lehetőségekkel! Köszönjük a tökéletes tanácsadást Jurák Zsoltnak!!! Nélküle nem sikerült volna!!!🥰❤


Katarína Molnárová

Destination: India
Country: Slovakia
Date: Apr, 2019

Everything was perfect, and I would have to say it was the vacation of a life time. great customer service. Wonderful communication, empathy, efficiency


Karnizs Edit

Destination: Italy
Country: Hungary
Date: Mar, 2019

Második hajóutam volt. Mindkettő a Travel Masternek köszönhető. A hajón minden luxus megtalálható. Csodálatos helyelyeken szálltunk ki. Felejthetetlen volt számomra a hajó nyujtotta kényelem és luxus, a fantasztikus társaság melyben részem lehetett.


Gabriella

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Feb, 2019

Bali is the island of my life. I wanted to get back after 30 years and everybody warned me that this will be very different then before. Thanks to Zsolt, I got the same feeling and fall again in love with this beautiful place. Kayon Jungel Resort is especially outstanding, if somebody is there, should not miss it!


Eva

Destination: Hungary
Country: United States
Date: Feb, 2019

Perfect TravelMaster, Perfect trip.


Herjeczki Martin

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Dec, 2019

It was a perfect trip around Vietnam. Every minute was well planned. The weather was enjoyable. We brought the maximum out of our visit.


Zaneta

Destination: Indonesia
Country: Slovakia
Date: Dec, 2019

Zsolt vyborne zrealizoval nasu cestu. Som 100% spokojna. Bola to nasa prva cesta do Bali. Vsetko sa stalo tak, ako sme sí to predstavili. Vyborne hotely, vyborna sluzba a to vsetko za velmi dobre ceny. Kazdy den sme mali program, ale mali sme cas aj na oddychnutie. Absolutne vsetko vyhovovalo nasim narokom.


Billioh

Destination: Vietnam
Country: United States
Date: Dec, 2019

Nagyon jól éreztük magunkat Vietnámba az egy hét alatt remek volt a repülőjegy foglalás szobafoglalás és a hajó foglalás a Mekong deltájában.Saigonba A javasolt látnivalók csodálatosak voltak nappal és este is többször végig jártuk a várost és mindig találtunk valami csodálatosat isulát


Janos

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Dec, 2019

Csodálatos 3 hét Balin. Jó szállások jó kaják és nagyon jó emberek. Köszönjük Zsolt!


Niki

Destination: Australia
Country: Hungary
Date: Dec, 2019

Australia became my favorite destination! NewZeland was amazing


Agnes Fabian

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Dec, 2019

Beautiful round trip through Vietnam with perfect locations, hotels, programs covering all wishes and dreams: cities, nature, culture, tradition, cuisine, people, history, fun. Fully individualized program meeting all family members needs, wishes. Perfectly set colourful program with private guide, flexibility, friendly and professional guides. Perfect price/value ratio. Nice hotels, perfect restaurants, excrusions, continent and island tours - a life long memories, a trip to remember and worth returning.


Veronica

Destination: Australia
Country: Hungary
Date: Nov, 2019

Snorkeling experience at the Great Coral Reef !


Tímea Herner

Destination: Portugal
Country: Hungary
Date: Nov, 2019

Karácsonyi ( titkos) ajándékul Andre Rieu karácsonyi koncertjét kaptam az emberemtől. A fő cinkostárs ( és utitárs-Rieu rajongó) Zsolt barátunk volt. 2,5 nap gasztrotúra a karácsonyra készülődő Lisszabonban és a csúcsprogram: A KONCERT! Szállás a belváros egyik ékszerdobozkájában, villásreggeli, vinotéka, tenger gyümölcsei, 26-os villamos... azaz tömény Lisszabon:) Többet, szebbet, jobbat, nem is lehetett volna!!!


Hadnagyné Gyüge Ramóna

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Oct, 2019

Életünk eddigi legjobb nyaralása lett a nászutunk, melyért nem lehetünk elég hálásak a Word Travel Masternek. Számtalan programmal, látványossággal színesítette meg az utunkat, számunkra a gondtalan nyaralást teremtette meg. Hálásan köszönjük, hogy egy örökre szóló emlékkel gazdagodhattunk! Rami & Imi


Dózsa Lajos

Destination: Canada
Country: Magyarország
Date: Oct, 2019

Utazás a megszokottól eltérően.! Van amikor az utazó több részből és több társaság kinálatából szeretné kielégiteni utazázi vágyát. Ilyen vágyam volt egy USA-Kanada + Hajóut-által nyújtott kaland megvalósitása. Az USA -uticél egy részét már ismertem ,igy azt saját szervezésben kivántam lebonyolitani,.Kanada viszont ismeretlen volt és ott volt még a hajóut, aminek időpontjához kellett igazitani a többi utazást. Ennek összehangolására és a Kanada-i utazásban való segítségnyújtásra a World Travel Master-irodát kértem fel. Közösen a javaslataikat meghalgatva megszerveztük as USA valamint a Kanada-iutazást. Mindezt összerakva összehangolták egy hajóutra ami Quebec(KANADA)--és --Fort Lauderdale (USA)-közötti hajóutat tette meg. A World Travel Master javaslatára utazásunk a következőképpen valósult meg.. Bp--Párizs--New York =repülő. New York=taxi városnézés saját kivitelezésben. New York-Niagara (USA)--Niagara(Kanada)-New Jersey=2 napos buszos turistaut egy helyi utazási iroda szervezésében. New Jersey--Pensilvánia--Amisok földje--Washington--New York=2 napos buszos turistaut egy helyi utazási iroda szervezésében. New Yorl--Toronto (Kanada)=repülő. Toronto=városnézés a World T.M.szervezésében. Toronto--Montreal=repülő.Montreal=városnézés egyénileg. Montreal--Quebec=Turistabusz mely Quebec-i városnézést és Montmoreacy Falls-i látogatást is tartalmazott. Quebec=Behajózás ---Royal Caribbean. Hajó utvonala=Quebec-Prince Edward-Sydney-Halifax-(mind Kanada)-Bar Harbor--Portland(USA)--Saint John(Kanada)-Boston(USA)-Port Canaveral(USA)-Fort Lauderdale(USA). Fort Lauderdale-Miami=Busz Miami--Parizs--Amszterdam--Budapest=Repülő. Ime egy példa a tőbb társaság által kinált utazás összehahangolására megszervezésére. Mindez a World Travel Master segitségével valósult meg. Nagyon változatos és érdekes utazás volt . Bárkinek hasonló elképzelése van ,javaslom kérje a World Travel Master segitségét.


Andi

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Oct, 2019

As soon as we knew the date for our wedding, we started to think about our honeymoon, however we have never travelled outside Europe, so we were not sure where to start and how to plan. Zsolt was referred to us as an independent travel consultant who turned out to be the best person to make our dream come true and schedule a wonderful, life-long experience for us! During our 2,5 week long trip, we visited Singapore, Kuala Lumpur, Lombok and Gili Islands and Bali, everything was amazing! We planned the programs and the daily activities together in advance, everything went smoothly and we came home with many experiences, new adventures behind our backs! I am sure that we will visit some other miraculous places in Earth with his support! I recommend him and his service to anyone who is planning to collect unforgettable memories! Thank you so much Zsolt! Andi & Mate


Krisztina Hanusz

Destination: Cuba
Country: Hungary
Date: Oct, 2019

Zsolt sokat segített az út összeállításában, teljesen a mi igényűnkre lett kialakítva mert volt városnézés meg tengerparti nyaralás is


Suzana Maria DiegodeCampos

Destination: United States
Country: Brazil
Date: Oct, 2019

Eu sou cidadã brasileira, mas meu companheiro é Húngaro, por isso passamos a maior parte do ano na Hungria. Adoramos viajar e parte das nossas viagens é organizada pelo World Travel Master. Sempre voltamos para casa satisfeitos e enriquecidos com experiências. Nunca me decepcionei: as viagens têm preços razoáveis, em pequenos grupos, de acordo com nossas expectativas e são bem organizadas. Posso recomendar a todos!


TIMÁR Gábor

Destination: India
Country: Hungary
Date: Jan, 2019

Indiáról sokaknak az Aranyháromszög jut az eszébe. Azt IS láttuk. Ezen kívül viszont voltunk igazi indiai esküvőn. Magamtól nem gondoltam volna 2500 kilométert repülni Indián belül. A Word Travel Masternek - Zsoltnak köszönhetem a páratlan élményeket a keralai Backwater-en IS! Olyan helyeken jártunk, amit magán utazóként nem mertem volna megnézni, csoporttal pedig nem vittek volna el. Many people think of the Golden Triangle when think about India. We also saw it. In addition, however, we were at a real Indian wedding. I myself would not have thought of flying 2,000+ miles within India. Thanks to Word Travel Master - Zsolt I also had the unique experiences at Backwater in Kerala! We went to places I wouldn’t have dared to see as a private traveler and they wouldn’t have taken me with a group.


Nótári Katalin

Destination: India
Country: Hungary
Date: Jan, 2019

Soha nem hittem volna, hogy két hetet fogok eltölteni Indiában. Egy Arany háromszög utazás talán. Ehhez képest a Word Travel Master segítségével más fantasztikus dolgokat is láttam. Nem gondoltam volna, hogy egy két napos hagyományos indiai esküvőn a vőlegény anyukájával fogok táncolni száriban. Nem gondoltam volna, hogy egy keralai úszó hajón fogok a fejedelmi vacsora után aludni. Tényleg csak két hét volt?


Veronica

Destination: India
Country: Hungary
Date: Jan, 2019

For the first time in Incredible India and for the first time with World Travel Master Team ! That it's why I choosed the World Travel Master to organise all my trips! During travel I have seen the both face of Incredible India ! Amazing tour ! Thank you Zsolt !


Roland Frajstak

Destination: United States
Date: Apr, 2019

Our dream was to see Hawaii and all natural treasures there.We have been in Oahu,Maui,and Big Island.Zsolt helped us to find the best flight tickets and offer the nice support during the trip organisation.


Roland Frajstak

Destination: Vietnam
Country: Magyarország
Date: Jan, 2019

Zsolt was very kind and helpful, he responded to all our requests and ideas, with alternative solutions. We were in constant contact during the trip and any questions we had he immediately responded to. He helped us to oranise trips to Bali,Hawaii and Vietnam-Kambodia already. We were always really satisfied with his support. I can recommend him from the bottom of my heart!


Zoltan Szabados

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2018

Ez már sokadik alkalom volt amit nagyszerű utazási tanácsadónknak köszönhetünk. Mindenre - de a gasztronómiára különösen - kiterjedő figyelmesség és precizitás jellemezte az egész utat, ami Bali-tól Singapor-ig tartott. Jöhet a következő ! Zoli


Agnes Noss

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2018

Csodálatos elsö ázsiai élményünk Bali szigetén telt. Egy a miénktöl ennyire eltérö kultúra és környezet rendkívül izgalmas és gyönyörü, és pontosan ezért nagyon hálásak voltunk elsö pillanattól fogva, hogy profi szervezést kaptunk. 2 és fél hetet töltöttunk ezen a paradicsomi szigeten és azonnal tudtuk hogy nem volt elég és vissza fogunk térni.Köszönjük az élményt!


R.Kati

Destination: France
Country: Hungary
Date: Sep, 2018

Zsolt fantasztikus családi nyaraláshoz segített hozzá minket Párizsba és Disneylandbe. Egyéni igényeinket, kéréseinket maximálisan figyelembe véve, hasznos, hiteles (hiszen ő maga is többször járt már ezeken a helyeken) gyakorlatias tanácsaival ellátva (aminek nagy hasznát vettük), nagyon lelkesen és gyorsan állította össze a javaslatot számunkra. Nagyon-nagyon élveztük a mesés családi kiruccanást! Köszönjük! :)


Jámbor Árpád

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2018

Az utazás helyszínei is kiválóak voltak, de Zsolt személyes élményeken alapuló javaslatai voltak a legjobbak. Az, hogy nem csak a közkedvelt turista látványosságokat, hanem az igazi életet is láthattuk, hogy megtapasztalhattuk a falvak lakóinak barátságosságát, eldugott kis szegleteit is bejárhattuk Balinak, Lomboknak, vonatozhattunk, kisbuszozhattunk, "Überezhettünk", mint egy helyi lakos - fantasztikus élményt jelentettek számunkra. Igényesek vagyunk magunkra és utazásainkra, s Zsolt maximálisan eleget tett elvárásainknak! Köszönjük! :) Jámbor Árpád és Zsuzsa


Dózsa Lajos

Destination: Indonesia
Country: Magyarország
Date: Sep, 2018

Külőnleges világ-fantasztikus élmények! 12 éves voltam amikor elolvastam a : Jelky András Kalandjai c.kőnyvet ami meghatározó volt további életemre! Életem egyik célja : "Világot"-látni és megismerni más embereket és külturákat ! Malájzia-Bali-Java-Szingapur. Jól hangzik de mivel járatlan voltam a térségben ugy döntöttem ,kikérem a World T .M. véleményét a térséget illetően. A World T.M. javaslataira épitve és tanácsait figyelembe véve = Malajzia-Bali és Szingapur felfedezését magunk intéztük! Viszont Java szigetének bejárása komplikáltabb és két ember számára elég költséges. A World T.M. tanácsára egy kis csoporthoz csatlakoztunk a térség felfedezésére Java szigetén,igy a költségek (kisbusz-taxi-idegenvezető stb)velünk együtt 7 főre osztódott. Utvonalunk=Bp-Doha-Penang : repülő. Penang=busz-taxi. Panang-Kuala Lumpur=repülő. Kuala Lumpur és környéke= taxi és kocsi. Kuala Lumpur-Bali =repülő. Bali = Kocsibérlés vezetővel-4 nap a teljes sziget felfedezése. Bali :Csatlakozás a szervezett csoporthoz -Java = kisbüzs-Komp--Kalibaru--Brono vulkán : terepjáró--Yogjakarta :Vonat-Yogjakarta-Prambanan-Taman Pari-Roto Boko-Borobudur (avilág legnagyobb Buddhista temploma) kisbusz-Yogjakarta-Bandung:Vonat -Bandung-Tankaban Krater-Bogor-Jakarta:Kisbusz-Jakarta-Szingapur:repülő-Szingapur:taxi privát városnézés-Szingapur-Doha-Bp=repülő. Az utazás során végig élveztük a World T.M. gondos preciz iránymutatását és jótanácsait,köszönet érte! Ebből is látszik ,bárki aki szeret párosban vagy egyedül utazni a világban,nem szereti a nagy csoportokat-de uticélja egyes részeit nem tudja vagy nem akarja bevállalni ,az mindig fordulhat megoldásért a World T.M. irodához. Ezt a rugalmasságot utazási irodák nem teszik lehetővé. Próbálják ki bátran,nem fognak csalódni.


Nótári Katalin

Destination: United States
Country: Hungary
Date: Sep, 2018

Egy átlag utazó városokat látogat az Egyesült Államokban. Nekem minden vágyam az volt, hogy a nemzeti parkokból minél többet megnézzek. A Word Travel Master segítségével 12 nemzeti parkba jutottam el. 2 hét alatt 5800 kilométert autóztunk a Yosemite-től a Yellowstone-ig. Életem egyik legnagyobb élménye volt.


Laki Zsolt

Destination: Italy
Country: Hungary
Date: Aug, 2018

It was a fabulous 4 days. We can call it our second honeymoon. The destination was amazing, and the preparation and the organization, and all the recommended programs were extremely professional. Premium level services for affordable price. Thanks for World Travel Master


Gabriel Tailor

Destination: Seychelles
Country: Hungary
Date: Aug, 2018

It was a relaxing holiday trip, well organized !


Vereb Rita

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Aug, 2018

I had a wonderful, well organized 2 weeks in Thailand. I highly recommend Zsolt, as whenever I needed help he was there and took action immadiately to make my journey perfect. He is going to organoze my honeymoon very soon. Thank you for the professional service!


Agnes Fabian

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Jul, 2018

Perfect hotels, excurisons, price/value match, individualized for personal need, family aspects, unforgettable trip!


Karoly Horvath

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Apr, 2018

Zsolt provided excellent advices for us when we were visiting Bali with our friends. He was extremely knowledgeable to guide us to places off the beaten path. We attended a Balinese cooking class, we visited rice fields and coffee plantations, and off course enjoyed the local hospitality in many of the recommended restaurants. The hotels were amazing, relaxing, exceeding all our expectations for a great value for money. We will trust him to advise us about our next holiday plan as well.


N

Destination: United States
Country: Hungary
Date: Apr, 2018

Cxc


Verebélyi Szilvia

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Apr, 2018

Kiváló utazás volt, a10 pontot kapott. Zsolt igazán személyre szabottan állította össze számunkra az utat, előtte minden részletesen át lett beszélve, így nem ért meglepetés minket. Ha elakadtunk valahol, kézségesen állt a rendelkezésünkre. Olyan helyekre is eljutottunk, ahova utazási iroda által nem valószínű, hogy elmentünk volna vagy nem ennyire gondosan előkészítve. Köszönjük! Thx


Ágoston Bea

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Mar, 2018

The tour guide was great! He showed all the local curiosities and sights. He fullfilled all our requests, he was a very friendly, helpful, good- humored person. After that, I would only travel with him! I warmly recommend it to anyone who wants an unforgettable trip! Bea


Gabriella

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Feb, 2018

It was a "dream trip", perfect, amazing places, thanks a lot Zsolt.


Arany Paula

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Feb, 2018

Zsoltnak köszönhetően a Vietnam Kambodzsa úton olyan élményekben volt részem, amit előre sejteni sem lehetett, ez vonatkozik az országok megismerésére minden tekintetben. Köszönet érte, csak ajánlani tudom.


Gabriel Tailor

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Dec, 2018

We have travelled a lot around the World and it will be one of the best trip in our life. We visited Vietnam and Cambodia for 3 weeks. The trip consultancy was extreme useful and all set arrangement was brilliant, top quality, value for money, customer oriented and well prepared. I will use Zsolt support for all future oversee trips as he is a traveling bird :-) knows everything about almost everything ! Great support ! and perfect adviser !


B. Ádam

Destination: United Arab Emirates
Country: Hungary
Date: Nov, 2018

Great service! Our honeymoon was perfect!


Kiss Norbert

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Nov, 2018

A nagyszerű munka mögött komoly tapasztalat és tudás van. Remek utazás volt. Köszönöm!


Lóridoki

Destination: Thailand
Country: Serbia
Date: Nov, 2018

Köszönjük Zsolti ezt a páratlan és életre szóló, gazdag élményt, amihez hozzásegítettél Thaiföldön. Nem csak lebzselés a parton, hanem a lélegzetelállító ritka pillanatok, a helyi jellegzetességek, a csodás kultúrák is és történelmi helyek, az elefántogolás, a különleges hangulatú Street food élmények és a megannyi többi emlék, mind a profizmus oldat és rugalmasságodat dícséri. A világ legjobb utazási tanácsadója.


Palotayné Horváth Diána

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Nov, 2018

Mi nagyon sok szuper élménnyel gazdagodva tértünk haza! Főleg az Észak-Thaiföldi túrát élveztük! ;)


Anita Kovács-Krányecz

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Oct, 2018

Dear Zsolt! I would like to say thank you for the management of our perfect honeymoon. It was better as I could dream it. Everything was perfect and if we had a little problem you could solve it in short time, it was amazing. During our honeymoon trip I could relax easily and enjoy the moments! Thank you Zsolt again for this experience!


Imre

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Oct, 2018

Hálásak vagyunk Zsoltnak amiért segített megvalósítani nagy álmunkat: 16 felejthetetlen napot tölthettünk Balin nászutunk alkalmából. Tapasztalatából adódóan olyan szállodákban pihenhettünk amiről álmodni se mertünk addig, olyan helyeken jártunk amiket csak filmekben láttunk.Bárkinek szívesen ajánljuk mai napig Zsolt szakértelmét, segítségét...mert lehetsz bármilyen messze is, ő mindig, mindenben rendelkezésedre áll! Sose éreztük magunkat magunkra hagyva, hisz folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot. Következő utunkat is Zsolttal szeretnénk megvalósítani. :)


Orsi & Balázs

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Oct, 2018

Bali honeymoon Although I consider myself quite an experienced traveller, when it was our honeymoon, we decided that this time we just want to sit back and relax during the whole journey. Zsolt managed us a 3 weeks fabulous honeymoon, touching Kuala Lumpur, more islands in Indonesia such as Lombok, Gili Trawangan, Bali, Java and finally Singapore. He recommended us everything starting from all kinds of transportation, flights, boats, cars. Our local private guide was always there with us, drove us also to such places which were not even in the guidebooks. In each and every hotel we received some honeymoon surprise. As this was absolutely a private experience it was tailor-made to our needs, we didn’t have to rush with a guided tour we could keep our own pace. Thank you Zsolt, it was a unique experience!


Timea Herner

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Jan, 2018

Valódi, egzotikus utazásunk volt mintegy 3 hétig Vietnámban. Luxus hoteltől a home stage-ig, mindenhol aludtunk, de mindenhol professzionálisan meg volt szervezve az ellátásunk. Ettünk homárt az utcán és többfogásos, szofisztikált menüt egyaránt. Jártunk a királyi palotában, háborús múzeumban, bors ültetvényen, gyöngy tenyészetben, piacon és fürödtünk a selymes tengerben. Hajóztunk folyón, barlangban és vízesésénél. Csak az élményeinkre kellett koncentrálnunk, mert Zsolt mindent tökéletesen megszervezett. Kizárólag az ő cégével utazunk.


Zsuzsanna Egri

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Jan, 2018

A World Travel Master Team jóvoltából csodálatos heteket töltöttünk Vietnamban. Köszönet a mindenre kiterjedő figyelmességért, a jó tanácsokért és a kiváló programokért. Legközelebb is őket választom!


Krisztián

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Jan, 2018

Excellent consultancy, full services trip including culture, history and relax. Can't imagine better.


Herjeczki Zoltán

Destination: United States Minor Outlying Islands
Country: Hungary
Date: Jan, 2018

Szuper út volt! A rendelkezésre álló időt teljes mértékben kitöltöttük programokkal Zsolt javaslatai alapján!


Agnes Fabian

Destination: Caribbean
Country: Hungary
Date: Jan, 2018

All wishes fullfiled, pre-organized tours, saving time, unique program offers (New Year party on Hudson river), personalized wishes fully met, trip to remember


Hanusz Kriszti

Destination: Vietnam
Country: Hungary
Date: Jan, 2018

A második utazásunk volt Zsolttal. Nagyon jól éreztük magunkat. Északon áztunk ,fáztunk🤪 délen napoztunk,pihentünk ,motoroztunk,nagyokat😋 Vietnam külömböző arcait ismertette meg velünk🤪 a vietnami szokásokat is kipróbáltuk mivel náluk újév volt halakat is tóba dobtuk🐠


Gabor D.

Destination: Spain
Date: Apr, 2018

Great travel consultancy


Liptai-Karnizs Nikolett

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Sep, 2017

Imádtam minden egyes pillanatát...Köszönjük a fantasztikus segítséget egy álmunk vált valóra!


Krasznai-Pintér Kitti

Destination: Hungary
Country: Hungary
Date: Sep, 2017

It was a wonderful journey to the paradise. We we were lucky enough to visit tree main islands of Seychelles. Zsolt did a great job to mentor the whole honemoon trip. We gladly advise for everybody to get in touch with Zsolt and ask for help in case of any travel desires!


Tímea Herner

Destination: Malta
Country: Hungary
Date: Aug, 2017

The truest, and the ideal trip for the family. We travelled around the island. Professionally managed getting across the islands. Meals were delicious, weather is always sunny, people are welcome. Every wants of ours were served fine.


Karnizs Edit

Destination: Romania
Country: Hungary
Date: Aug, 2017

Régóta vágytam már Erdélybe. Álmom a Travel Master segítségével vált valóra. Nagyon tartalmas, élményekben, csodálatos, látnivalókban gazdag utazás volt.


Zoltan Szabados

Destination: Italy
Country: Hungary
Date: Jul, 2017

Zsolt a tőle megszokott színvonalon és tartalommal rakott össze egy több mint két hetes, változatos, minden igényt kielégítő, utazós-nyaralós felejthetetlen élményt. Igaz, mikor Pisa-t elhagyva megkérdeztem telefonon, hogy lehet a környéken egy jót ebédelni, azonnal visszazavart abba a pisai étterembe amit az előzetes utitervbe berakott :-)


Szilvia Kozalics

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: May, 2017

A programok nagyon jók voltak, szuper volt az idegenvezető. A kiutazásnál volt csak egy kis probléma, mert lekéstük a csatlakozást, mert nem volt rá elég idő hagyva. Ezért újra meg kellett venni a repülőjegyet, Kuala Lumpur-Bali között.


Zoltan Szabados

Destination: United Kingdom
Country: Hungary
Date: Apr, 2017

Bár "ez csak" egy pár napos városnéző utazás volt. Zsolt nagyszerű érzékkel és körültekintéssel rakta össze. Minden szempontból hibátlan volt. Köszönet ezúton is :-)


Oláh Edina

Destination: Czech Republic
Country: Hungary
Date: Mar, 2017

The trip was very nice.


Sara

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Mar, 2017

Balin töltöttünk el 1 hetet 2017 márciusában. Zsolt tökéletesen állította össze az egész utazásunkat, teljesen a mi igényünkre lett kialakítva. Csodálatos út volt, mindenkinek ajánlom Balit, Zsolt szervezésében!:)


Hanusz Kriszti

Destination: Indonesia
Country: Indonesia
Date: Feb, 2017

Ez volt az első utazásunk Zsolttal! Nem a szallodakra akartunk sokat költeni inkább balit szerettük volna megismerni, ami tökéletesen sikerült. Nagyon sok élményben volt részünk🦧 kávét kakiló macska simizése🐱Itt döntöttük el, hogy még utazunk vele többször is😊


Biró Ádám

Destination: United Kingdom
Country: Magyarország
Date: Nov, 2017

Kedves Zsolt, Nagyon örülünk, hogy az első londoni kirándulásunk alkalmával, Téged kértünk meg, hogy segíts az utazásunkban! :) Kiválóan sikerült, minden 100% úgy volt, ahogy Veled írásba és szóban egyeztettük. Köszönjük teljeskörű tanácsaidat, mely közrejátszott abban, hogy felejthetetlen élménnyé váljon számunkra London!


Zoltan Szanyel

Destination: United States
Country: Hungary
Date: Oct, 2017

It was a marvelous 2 weeks in the States. Partly business trip and partly private tour with my son. Zsolt organized many things for every stops including sights, accommodation, car rent, recommended restaurants, prepaid programs, VIP entrances, a visit to the White House and many more. We only “had to” enjoy the adventures… No mistakes at all, every minute went on perfectly! I can only recommend him, have fun with Zsolt’s help!


Gábor Szilvási

Destination: Seychelles
Country: Hungary
Date: Oct, 2017

We had a wonderful honeymoon with my wife. The trip was really outstanding and we could really exploit all the beauty what this amazing place could give us. The places we visited, the experience we gained and the memories we gathered.....we will never forget. Last but not least the price/value aspect was maxed out. :)


TIMÁR Gábor

Destination: United States
Country: Hungary
Date: Oct, 2017

MInden utazási iroda azt mondta, hogy a Grand Canyon és a Yellowsone két különböző út. A Travel Master - Zsolt megszervezte egy úttal. Ráadásul út közben olyan csodákat láttunk, amit nem sokan. A magunk ritmusában csodálhattuk meg az elképzelhetetlenül szép canyonokat, valey-ket. Nem kellett senkihez alkalmazkodnuk, nem hajtott senki. Every travel agency said that the Grand Canyon and Yellowsone are two different trips. Travel Master - Zsolt organized in one trip. Plus, on the way, we saw miracles that not many of us did. In our own rhythm we could admire the unimaginably beautiful canyons, valeys. We didn’t have to adapt to anyone, no one drove.


Dózsa Lajos

Destination: United States
Country: Magyarország
Date: Oct, 2017

NAGY UTAZÁS! Egy álom valóra vált! Szeretem a nagy utazásokat :ha már ott vagyok tartalmasan kitőltőm a rendelkezésemre álló időt,megnézem a terület kinálta látnivalókat. Ami nagyon fontos= Az időpont kiválasztása = Mikor érdemes utazni. A terület kiválasztása = Hova utazzunk. Mivel utazzunk = Repülő--Vonat--Kocsi--stb. Kivel utazzunk = Magán vagy utazási iroda,kis csoport,nagy csopot stb. Régi álmom volt az USA DÉL--DÉL-KELET-i államainak felfedezése. Sajnos az utazási irodák csak 2-3 államot érintő utazásokat kinálnak,egyedül viszont nem akartam belevágni. Adódott a lehetőség--régi barátom : Jurák Zsolt által a WORLD TRAVEL MASTER keretében kinált segitség igénybevétele. Együtt nagyszabásu minden részletre kiterjedő tervet készitettünk. A tanácsadást teljes egészében a World Travel-re biztuk. Az USA-n belül bérelt kocsival közlekedtünk. Igaz feszitett tempóban,de 22-nap alatt bejártunk 6 államot ( Kalifornia-Nevada-Utah-Wyoming-Colorado-Arizona) -megnéztünk 6 nagy várost (San Francisco-Las Vegas-Salt Lake Sity-Phoenix-San Diego-Los Angeles). Bejártunk számtalan Nemzeti Parkot és Canyont. Utvonal = San Francisco-Yosemite N. P. -Deatth Valley=Halál völgye-Las Vegas-Hoover Dam-Valley of Fire=Tüz völgye-St Georg-Zion N.P.-Brice Canyon-Salt Lace Sity-Nagy Sóstó-Yellowstone N.P.-Monticello-Canyonland-Arches N.P.-Goosenecks=Libanyak Canyon-Horses = Lópatkó Canyon-Monument Valley N.P.-Page-Lake Pavell-Grand Canyon-Flagstaft-Sedona-Phöenix-San Diego-Los Angeles. A jó tervezésnek és a jó szervezésnek köszönhetően hatalmas élményekkel-egészségben és biztonságban tértünk haza Budapestre. Mindez megvalósitható volt a World Travel segitségével. Ekkora utat egy utazási iroda sem mer bevállalni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!


Roland Frajstak

Destination: Thailand
Country: Magyarország
Date: Apr, 2017

We wanted to escape from the winter to the summer and decided to go to Phuket.So we contacted Zsolt who helped us and organised the trip and optional programs. He was very kind and supportive!


Tímea Herner

Destination: United Kingdom
Country: Hungary
Date: Aug, 2016

Everything you can squeeze into a 5 day-long trip to London was in it! Perfectly packed, we visited every sight we wanted to. We had a great weather surprisingly. The city is just like it's from the movies, World Travel Master made our holiday unforgettable. Approved.


Karnizs Edit

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Apr, 2016

Fantasztikus út volt. Már második alkalommal sikerült ezt a csodás országot meglátogatni, természetesen mindkét alkalommal a Travel Master segítségével. Fantasztikus élményekkel gazdagodva tértem újra haza.


Tagai Gábor

Destination: Maldives
Country: Hungary
Date: Feb, 2016

"Zsoltot már régóta ismerem és amikor megtudtam, hogy most már "főállásban" utazástervezéssel foglalkozik, akkor arra gondoltam, hogy bárki, aki hozzá fordul, biztos lehet benne, hogy az általa megszervezett utazáso(ko)n keresztül nyújtott élmény lesz számára a legfontosabb. Éppen ezért kerestem meg most is Őt! Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, hogy elutaznánk a télből a nyárba kettesben a barátnőmmel. Mivel nem volt konkrét úticélunk, így a büdzsénk kereteit megadva, Zsolt azonnal tudott javaslattal szolgálni. Végül a Maldív-szigetek mellett döntöttünk, ami így hazatérve is remek választásnak bizonyult:) Az utazás tervezése alatt Zsolt folyamatosan és gyorsan küldte a lehetőségeket, amiből nekünk csak választani kellett és még olyan kedvezményeket is feltárt előttünk, amire nem is számítottunk. A legnagyobb meglepetésünk mégis az volt, hogy mivel az árváltozásokat folyamatos figyelemmel kísérte, így a kiválasztott szálláshelyet sikerült még olcsóbban megszerezni! Ez persze az üzleti része az utazásnak, ami szintén nagyon fontos, de talán még fontosabbak voltak azok a praktikus és hasznos tanácsok, amikkel az elutazás előtt felkészített minket. Érezhető, hogy olyan valakitől kap az ember segítséget az utazásához, aki saját maga is járt azokon a helyeken, vagy országokban és naprakész információkat tud adni ahhoz, hogy felhőtlen és pozitív élményekkel térjen vissza. Köszönet ezért! Kati & Gábor"


Ördög Sándor

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Dec, 2016

Fantasztikus volt (másodszor is), mindenkinek csak ajánlani tudom!


Oláh Edina

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Dec, 2016

It was a beautiful journey.


Tagai Gábor

Destination: United States
Country: Hungary
Date: Dec, 2016

"2016 elején már sikerült Zsolt segítségével egy felejthetetlen maldív-szigeteki nyaraláson részt vennünk és mivel már régóta szerettünk volna barátnőmmel elmenni egy karib-tengeri hajóútra, így nem is volt kérdés, hogy ennek a megszervezésével is Zsoltot bízzuk meg. Természetesen most sem csalódtunk Zsolt felkészültségében, tapasztalatában és meglepett, hogy csak ebben a térségben már hányszor volt ő maga is hasonló hajóutakon. Ez persze azonnal érezhető volt abból, hogy milyen részletességgel ismerte azokat a helyeket/országokat/útvonalat, amit végül választottunk. A hajó maga lenyűgöző és pazar volt és ha az ember nem is akart volna kiszállni az egyes állomásokon a hajóból, akkor sem unatkozott volna. Elképesztően sokféle szórakozási/kikapcsolódási lehetőséget kínáltak a hajón magán is, de mi azért inkább a különböző helyeket/országokat szerettük volna felfedezni, amihez Zsolt előzetesen rengeteg hasznos információt mondott el szóban is és komplett információs dokumentációval látott el bennünket. Azt hiszem, hogy ezen a 10 napon is felejthetetlen élményekben volt részünk és nemcsak a hajó (egyébként érezhetetlen) ringása maradt meg hazaérve a szárazföldön, de a sok-sok csodálatos táj, ország és kultúra is. Köszönjük szépen! Kati & Gábor"


Karnizs Edit

Destination: United Kingdom
Country: Hungary
Date: Dec, 2016

Fantasztikus pár nap volt. December elején, csodálatos időben. Mindent láttam amit érdemes volt megnézni, a Travel Master jóvoltából. Csodálatos város, tele szebbnél szebb épületekkel, műemlékekkel. Fantasztikus Karácsonyi vásárokkal, jó hangulat, finom ételek, remek szállás. Mindenkinek ajánlani tudom!


Zoltan Szabados

Destination: Thailand
Country: Hungary
Date: Nov, 2016

Zsolt managed our first Asia. So far this holiday has been the best in my life. The services of Travelmaster is perfect just like milk in England. „Exactly then, in exactly so quantity and so quality, exactly as we discussed” :-) No wonder he has organized all our journeys ever since. Zoltan


D. Szilvi

Destination: Indonesia
Country: Hungary
Date: Oct, 2016

Életünk legcsodálatosabb utazása volt a nászutunk, mely Jurák Zsolt nagyszerű munkájának volt köszönhető. Egyedi, igényre szabott program javaslat által gyönyörű 14 napot tölthettünk Balin. Azon kívül hogy felültünk a repülőre és élveztük a programokat, valamint a helyi kultúrát, semmi dolgunk nem volt. Köszönet Zsoltnak!! Meleg szívvel ajánlom rutintalan és rutinos utazóknak egyaránt!


Karnizs Edit

Destination: Kuwait
Country: Hungary
Date: Oct, 2016

Nagyon kevés ember számára adatik meg, hogy ilyen különleges, teljesen más kúltúrával rendelkező országba elutazhasson. Én megtehettem, a Travel Master segítségével. Ezennel is szeretném megköszönni neki.


Agnes Fabian

Destination: United States
Country: Hungary
Date: Jan, 2016

professional recommendation, good program offers, individual preferences kept, pre-ordered excursion - saving time and money. Trip to remember


Törci

Destination: Italy
Date: May, 2016

Remekbe sikerült 5 nap volt. Két generáció igényeit sikerült besűríteni egy családi kalandba. Rengeteg ötletet kaptunk Zsolttól: az első naptól az utolsóig, reggeltől estig tele program lehetőségekkel. Teljeskörű segítséget kaptunk a szállodák kiválasztásához, illetve lefoglalásához. Sok-sok gyönyörű élménnyel lettünk gazdagabbak. Köszönjük még1x:)


Roland Frajstak

Destination: Indonesia
Date: Apr, 2016

Zsolt planned the trip for us from Budapest to Bali where we saw all beauty of the nature and after we went to Jakarta and Singapore then finally to Kuala Lumpur. All trip was well organised! Zsolt kept the connection with us and helped if we had any query.


Karnizs Edit

Destination: Hong Kong
Country: Hungary
Date: Dec, 2015

Fantasztikus utazás, tele élményekkel, csodálatos látnivalókkal.


Steve

Destination: Hungary
Country: United States
Date: Oct, 2015

Our private tour by car was outstanding! In just one day, we were able to take in the best of Budapest, thanks to our guide Zsolt and his driver. We were met in a timely manner in the lobby of our hotel. We were driven throughout the capital, with periods of walking in order to have a closer look. Among other things, we visited the Citadel, the Castle region and it's neighborhood, and Parliament. We enjoyed sharing a table with Zsolt for a traditional Hungarian lunch. We were so happy with our daylong tour that we engaged Zsolt for a half-day tour the following day. We visited Roman ruins on the outskirts of downtown Budpest, before proceeding to the picturesque Szentendre St Andrew's village. With it's old winding streets we were able to lose ourselves in a time from the past. We partook of local street food, and dined on pastries and coffee. We were able to choose marzipan from a local vendor, which we ate before leaving Hungary. We were then dropped at the airport with plenty of time for our 1:00 pm flight through London back to Chicago. We highly recommend our guide and his company, and will use them for future travel in the region. He was even able to give us advice on our upcoming cruise through Southeast Asia. Two thumbs up!


Polgár-Herner Tímea

Destination: Azerbaijan
Country: Hungary
Date: Jan, 1970

Rendhagyó desztináció, rendhagyó élményekkel pár napban. 2500 méteren lenni a havas hegycsúcsok közt úgy, hogy kényelmesen jutottunk fel,szerintem ajándék. Élveztük a panorámát, a friss levegőt, extrém kockáztatás nélkül. Láthattunk bronzkori sziklarajzot testközelben. Néztük és tapintottuk a sárvulkánt. Melegedtünk a külszíni, égő hegyoldalban napnyugtakor. Bejártuk a hipermodern Bakut és az óvárost egyaránt. Példátlan a rend és tisztaság nemcsak a fővárosban, de a félnomád hegyi faluban is. Mutatós épületeket építenek és azonnal parkosítanak. Ja és főzni is nagyon tudnak az azeriek:) Végtelen hálám a WTM-nek a mindig perfekt munkáért!!!


Contact Us

I accept the Terms and Conditions

Play button